Neler Yeni

Vergisiz pc nasil alinir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
yani ben 3080 aldırsam kutusundan çıkartsa rahatça sokabilir değil mi ülkeye?
1 tane getirirsen hiç bir şey demezler ama 2 3 tane getirirsen sıkıntı olur.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Verginin nereye gittiği bilinmiyor ve ülkenin hâlini görünce ihtiyaçlar için kullanılmadığını anlıyorsun zaten. Neden vergi vereyim ki sorusu geliyor insanın aklına. Arkadaş vergisiz derken daha ucuza anlamında söylemeye çalışmış büyük ihtimalle. Yurtdışından ürünü kutusundan çıkarıp getirince vergi almıyorlar. Ondan da bahsetmiş olabilir. Millet ülkede eğlenmeye çalışıyor fakat mümkün değil ne yazık ki. Vergi milletin kazandığı paraya göre alınsa herkes gayet mutlu olur. En çok vergi veren en iyi vatandaş sensin dostum teşekkürler verdiğin vergilerden dolayı. Reis oradan 2 çay atar mısın arkadaşa rica etsem.
git derdin varsa mahkemeye anlat vatandaş olarak vergi vermek zorundayız bende memnun değilim halimizden ama yapıcak bişey yok

marilyn

80+ Silver
Yurtdisina gitmeden oradan pc alip ulkeye getirmek mumkun mu?
kutuları olmadan sokarsan kişisel mal olduğu için izin veriliyor diye biliyorum kutu ile almaya çalışınca sorun oluyor sanırım emin değilim bunun hakkında konuşanlar yapanlar var onlar daha iyi bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

git derdin varsa mahkemeye anlat vatandaş olarak vergi vermek zorundayız bende memnun değilim halimizden ama yapıcak bişey yok
vergi vermiyelim diyen yok zatende ülkenin tek geçimi vergi tüm yük halka biniyor bi maaş alıyon 4/3 ü vergiye gidiyor .d bi telefon alıyorsun yarısından fazlası vergi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
kutuları olmadan sokarsan kişisel mal olduğu için izin veriliyor diye biliyorum kutu ile almaya çalışınca sorun oluyor sanırım emin değilim bunun hakkında konuşanlar yapanlar var onlar daha iyi bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

vergi vermiyelim diyen yok zatende ülkenin tek geçimi vergi tüm yük halka biniyor bi maaş alıyon 4/3 ü vergiye gidiyor .d bi telefon alıyorsun yarısından fazlası vergi
hocam iyi diyorsunda benmiyim cumhur başkanı değilim işte elimde olsa vergiyi bu kadar yapmam ne kadar çok vergi verdimizi biliyorum ama gidipte kaçakçılık yapmıyorum

marilyn

80+ Silver
hocam iyi diyorsunda benmiyim cumhur başkanı değilim işte elimde olsa vergiyi bu kadar yapmam ne kadar çok vergi verdimizi biliyorum ama gidipte kaçakçılık yapmıyorum
ben kaçakçılık yaparım kusra bakmasınlar ileride telefon alıcam imei kayıtsız garantisiz mi9t almayı planlıyorum çok daha ucuz

Top Bottom