Paranın gecikmesi sorun degil borsada batırmaktansa burda kitlensinBen çok ucuza geliyor alayım dursun diye GM24 mü ne var onu aldım. 2 ay oldu geçti yatmadı para. Bazılarına 3-4 aydır yatmamış. Öylesine alacaksan paranı bağlama derim aylarca yatmıyor çünkü muhattabın da yok.
Kankam paranı çöp edeceğine yd poco x6 pro falan al 12 ye en azından 10k çöpe gitmez 12 ye çok iyi cihaz.Paranın gecikmesi sorun degil borsada batırmaktansa burda kitlensin
Kral neden çöp olsun telefon alıcam sonucta 3 5 k nın hesabını mı yapıcam napıyımKankam paranı çöp edeceğine yd poco x6 pro falan al 12 ye en azından 10k çöpe gitmez 12 ye çok iyi cihaz.
1. si çöp cihazların fiyatını artırıyorlar vergi indirimi diye sokacakları için. 2. si dolar 14'ken 4500 TL yatacaktı dolar 32 oldu daha yatmadı belki 50 olunca daha anca yatacak para çöp oldu.Kral neden çöp olsun telefon alıcam sonucta 3 5 k nın hesabını mı yapıcam napıyım
Parayı harcayacak bir yerim yok borsaya atıyorum denk getiremiyorum habire zarar elde durmasındansa daha mantıklı1. si çöp cihazların fiyatını artırıyorlar vergi indirimi diye sokacakları için. 2. si dolar 14'ken 4500 TL yatacaktı dolar 32 oldu daha yatmadı belki 50 olunca daha anca yatacak para çöp oldu.
Ha keske ıpadlerde kullanabilseydik bu hakkıParayı harcayacak bir yerim yok borsaya atıyorum denk getiremiyorum habire zarar elde durmasındansa daha mantıklı
Tabletlerde kullanabiliyorsun. Huawei matepad 11.5 bakabilirsin çok güzel tablet işlemcisi falan o bütçeye güzel. Yalnız dikkat et tabletlerde vergi indirim oranı %15 civarı. Telefonlarda %45 civarı.Parayı harcayacak bir yerim yok borsaya atıyorum denk getiremiyorum habire zarar elde durmasındansa daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha keske ıpadlerde kullanabilseydik bu hakkı
Hocam cizim icin ipad alacaktım da iste onda da yokmus indirim kötü olduTabletlerde kullanabiliyorsun. Huawei matepad 11.5 bakabilirsin çok güzel tablet işlemcisi falan o bütçeye güzel. Yalnız dikkat et tabletlerde vergi indirim oranı %15 civarı. Telefonlarda %45 civarı.
Tabletlerde var ama iPadi 9500TL altı bulman zor artıkHocam cizim icin ipad alacaktım da iste onda da yokmus indirim kötü oldu