Ya sen ne diyorsun ya ? Dünya devi uzaya çıkan ülke üretsin o zaman elini kolunu bağlayan mı var ? İster İphone almak ister ister samsung sizi ne bağlar kardeşim ?Anlamıyorum telefonda vergi indiriminden ne bekliyordunuz ki .
Bedavaya telefon almayı mı ?
Yarı Fiyatına İphone almayı mı ?
( Cari açık için yerli telefon dendi )
- Yerli telefonları alıp yerden yerden gömdüler beğenmediler.
- Tuşlu alırım daha iyi dediler .
- Kimse de çıkıp demedi niye bizim adam akıllı yerli telefonumuz, yazılımımız yok diye sorgulamadı.
- Nokia iflas ettiği zaman niye devlet veya özel sektör tarafından satın alan olmadı diye sormadı ?
! Nedeni Nokia telefon birimini Microsoft'a 7.2 Milyar dolar a sattı. (İflas etmiş hali) bu parayı ülkemizde verebilecek ne devlet ne de özel sektörden birileri yoktu.
- Siz gidin hala İphone İphone diye söylenin , eleştirin durun , kendimiz üretmediğimiz sürece daha çok eleştirir, daha çok şikayet eder, önümüze konulanı da beğenmezsiniz.
Vergi indiimindin bahsediyoruz . Öbür türlü ne yaparsan yap bana neYa sen ne diyorsun ya ? Dünya devi uzaya çıkan ülke üretsin o zaman elini kolunu bağlayan mı var ? İster İphone almak ister ister samsung sizi ne bağlar kardeşim ?
Eee onada yapsın ? 20 senelik hükümet hala cari açık davası yapıyor bizim mi suçumuz ? Herkes vergisini paşa paşa ödüyor. En iyisini isteme hakkı olamaz mı ? Halka gelince yerli kendilerine gelince iphone merso ne güzel yaVergi indiimindin bahsediyoruz . Öbür türlü ne yaparsan yap bana ne
dümbelek sen 5 yıl önce gidin üretin cart curt mu diyodun tak diye alıyordun telefonu ne anlatıyon kime anlatıyon her ürünü üretmek zorunda değilsinAnlamıyorum telefonda vergi indiriminden ne bekliyordunuz ki .
- Kimse de çıkıp demedi niye bizim adam akıllı yerli telefonumuz, yazılımımız yok diye sorgulamadı.
- Nokia iflas ettiği zaman niye devlet veya özel sektör tarafından satın alan olmadı diye sormadı ?
! Nedeni Nokia telefon birimini Microsoft'a 7.2 Milyar dolar a sattı. (İflas etmiş hali) bu parayı ülkemizde verebilecek ne devlet ne de özel sektörden birileri yoktu.
- Siz gidin hala İphone İphone diye söylenin , eleştirin durun , kendimiz üretmediğimiz sürece daha çok eleştirir, daha çok şikayet eder, önümüze konulanı da beğenmezsiniz.
Sana hak vermiyor değilim. Sistemde büyük sıkıntı var benim derdim, imkan varken niye daha iyisi yapılmadığıEee onada yapsın ? 20 senelik hükümet hala cari açık davası yapıyor bizim mi suçumuz ? Herkes vergisini paşa paşa ödüyor. En iyisini isteme hakkı olamaz mı ? Halka gelince yerli kendilerine gelince iphone merso ne güzel ya
Yahu kanka yerden yere gömdünüz diyorsun. Allah aşkına düşük bütçeli vestel general mobile telefon aldın mı sen hiç ? İnsanlar anı biriktirmek için fotoğraf çekmek istiyor. Telefonu aldığı zaman uzun yıllar kullanmak istiyor. Ben anneme babama vestel ve general mobile aldım 1 sene gitmiyor telefonlar. Niye gömmesin insanlar sokakta mı buluyoruz parayı ? Yapmadılar abi işte yapmıyorlar yapmayacaklar. Yerli dediğin telefonda parçaları buraya getirilip üretiliyor. Onunda şakası yokta neyse. Milli telefon çıkarsınlar o zaman alsın insanlar.Sana hak vermiyor değilim. Sistemde büyük sıkıntı var benim derdim, imkan varken niye daha iyisi yapılmadığı
Bende onu diyorum . Batan Nokia'nın cihazları ı halen kullanabiliyorum. Hiç yoktan % 25 i filan ortak olaydık da böyle yerli cihazlar görmez olaydık diyorum. Ama ifade ediş biçimim yanlış , bu yüzden yorumu tekrar düzenliyorum.Yahu kanka yerden yere gömdünüz diyorsun. Allah aşkına düşük bütçeli vestel general mobile telefon aldın mı sen hiç ? İnsanlar anı biriktirmek için fotoğraf çekmek istiyor. Telefonu aldığı zaman uzun yıllar kullanmak istiyor. Ben anneme babama vestel ve general mobile aldım 1 sene gitmiyor telefonlar. Niye gömmesin insanlar sokakta mı buluyoruz parayı ? Yapmadılar abi işte yapmıyorlar yapmayacaklar. Yerli dediğin telefonda parçaları buraya getirilip üretiliyor. Onunda şakası yokta neyse. Milli telefon çıkarsınlar o zaman alsın insanlar.
He birader iphone Samsung koleksiyonum var.dümbelek sen 5 yıl önce gidin üretin cart curt mu diyodun tak diye alıyordun telefonu ne anlatıyon kime anlatıyon her ürünü üretmek zorunda değilsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
burada bir şeye laf diceksen niye bu kadar vergisi oldu bunların ona söylen
ironi mi yoksa zekâ geriliğin mi var?Anlamıyorum telefonda vergi indiriminden ne bekliyordunuz ki .
Mesajı düzenledim tekrar bakınız.ironi mi yoksa zekâ geriliğin mi var?
not: umarım ironidir yoksa insanlık hakkında ki ''alt yaşam formu'' puanımı biraz dahada düşüreceğim.