Vertical Gpu Mount Kasama Ve Ekran Kartima Uygun Mudur

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
842
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar.
Ekran kartımı dik, hatta çapraz takmak istiyorum. Bunun için bir VERTICAL mount buldum Amazon üzerinden. Bu parçayı alırsam mevcut kasamda uyumluluk veya alan problemi yaşar mıyım ? Bana çok büyük ihtimalle uyacakmış gibi geliyor ama yurtdışı ürünü olduğu için uymazsa iade sürecinde çok ciddi bir zarar yaşayabilirim. O yüzden bir danışmak istedim.

Parçalar:
Asus Tuf GT301 kasa
Asus Tuf RTX 3060 V2 OC (3 fanlı)
Almayı düşündüğüm parçanın linki:

Şimdiden herkese teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar.
Ekran kartımı dik, hatta çapraz takmak istiyorum. Bunun için bir VERTICAL mount buldum Amazon üzerinden. Bu parçayı alırsam mevcut kasamda uyumluluk veya alan problemi yaşar mıyım ? Bana çok büyük ihtimalle uyacakmış gibi geliyor ama yurtdışı ürünü olduğu için uymazsa iade sürecinde çok ciddi bir zarar yaşayabilirim. O yüzden bir danışmak istedim.

Parçalar:
Asus Tuf GT301 kasa
Asus Tuf RTX 3060 V2 OC (3 fanlı)
Almayı düşündüğüm parçanın linki:

Şimdiden herkese teşekkürler.
Benim bildiğim GT301 için dikey takamazsın.

GT301'de dikey ekran kartı desteği yok.

daha bilinen markalara yönelmenizi tavsiye ederim. Pcie 3.0 ile bir kısım performanstan vazgeçmiş olacaksınız.
Kasanızda dikey ekran kartı giriş bölümü yok.
Genişlikte yok. Görüntü kirliliği olacak şekilde kullanmak mümkün olabilir. Holder kiti kasanın içine yerleştirip düz girişlerden kablo uzatmak. Buda kötü görüntü oluşturur. Kasa değişmekten başka çareniz yok bence. Ki kasa dar bir kasa yan yerleştirirseniz bile fanlara yeterli alan kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,282
Üyeler
184,914
Son üye
oziiyi
Geri