https://www.itopya.com/vesta-start_h14755
Alınır mi?
Alınır mi?
1K fazlaya 6600 sistemler var
Hocam bütçem yetmiyor inanın olsa alicam zaten 6600 ama ileride ekran kartını 6600'e yükselticem1K fazlaya 6600 sistemler var
Hocam gelicegi zaman bütçem olmayabilir şuan imkanım var ilerde olmayabilir şansım varken almak istiyorum.Hayır bu fiyattan daha uygun Rx6600 Arc750 veya 3050 li sistemler gelip gidiyor. Bu fiyat değmez.
Valla hocam o bütçeye onu almaktansa 13.800 e çıkar rx6600 olanı alırdım. Bütçe ama arada çok ufak fark kalıyor. Sırf bu yüzden çok daha düşük performans alacaksınız. İlerde kartı satıp rx6600 veya de gi bir kart alırken daha çok para çıkacak diye uyarıyoruz.Hocam gelicegi zaman bütçem olmayabilir şuan imkanım var ilerde olmayabilir şansım varken almak istiyorum.
Farkındayım hocam ama 13.800e kadar para çıkmayacak kadar sıkışığım.Valla hocam o bütçeye onu almaktansa 13.800 e çıkar rx6600 olanı alırdım. Bütçe ama arada çok ufak fark kalıyor. Sırf bu yüzden çok daha düşük performans alacaksınız. İlerde kartı satıp rx6600 veya de gi bir kart alırken daha çok para çıkacak diye uyarıyoruz.