Neler Yeni

Bu oyuncu koltukları alınır mı ?

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
raşit özbek
bende hawk fab v6 var mükemmel terleme kir toz hiçbiri yok yanında bakım setinide yolluyorlar hawkdan şaşma neredeyse 24 saat oyun oynuyorum hiçbir ağrı vs yok
Teşekkürler fikrimde + etkisi oldu yorumunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: XEKO

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Müşteri memnuniyetini göz önüne alarak fabv6 sipariş edeceğim sanırım.
İkea markus al takside girerek pişman olmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende hawk fab v6 var mükemmel terleme kir toz hiçbiri yok yanında bakım setinide yolluyorlar hawkdan şaşma neredeyse 24 saat oyun oynuyorum hiçbir ağrı vs yok
kaç kg ne kadar boyun kanka , tekerlerde her hafta temizlememe rağmen toz oluyor baş yastığı taş gibi bakım seti konusunda haklısın güzel satış sonrası hizmeti güzel, Terleme var hele 2-3 saati geçtikten sonra ki fab serisinde bel yastığı alttaki boşluğa giriyor 2 senedir kullanıyorum yeri geldi 20-21 saat oturdum her gün
sadece överek olmaz bu dediklerimin birkaçını illa sende yaşıyorsundur

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
İkea markus al takside girerek pişman olmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç kg ne kadar boyun kanka , tekerlerde her hafta temizlememe rağmen toz oluyor baş yastığı taş gibi bakım seti konusunda haklısın güzel satış sonrası hizmeti güzel, Terleme var hele 2-3 saati geçtikten sonra ki fab serisinde bel yastığı alttaki boşluğa giriyor 2 senedir kullanıyorum yeri geldi 20-21 saat oturdum her gün
sadece överek olmaz bu dediklerimin birkaçını illa sende yaşıyorsundur
180 95 kilo hiç terlemiyorum 0 terleme aşşağıdaki boşluğa bel yastığı girmiyor ucunu oval yapmışlarki orada takılsın diye bel yastığı rahat ta kafa yastığı biraz sert tekerler bende toz olmuyor

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
180 95 kilo hiç terlemiyorum 0 terleme aşşağıdaki boşluğa bel yastığı girmiyor ucunu oval yapmışlarki orada takılsın diye bel yastığı rahat ta kafa yastığı biraz sert tekerler bende toz olmuyor
acaba sen farklı bir koltukmu kullanıyorsun internette nereye baksan bu bel yastığı girme olayını görürsün terletme kişisel ama yapıyor daha önce başka koltuklarda kullandım bunun kadar değildi

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
acaba sen farklı bir koltukmu kullanıyorsun internette nereye baksan bu bel yastığı girme olayını görürsün terletme kişisel ama yapıyor daha önce başka koltuklarda kullandım bunun kadar değildi
Hawk fab v5 kullanıyorum hocam kullanıma göre değişiyor demekki

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Exvega satış sonrası destek konusunda sorun çıkaran bir firma. HAWK öyle değil. Exveganın koltuğu iyidir kötüdür bilmem ama satış sonrası destek olmadıktan sonra istediği kadar iyi olsun. Ben neredeyse 2 yıldır fab v4 kullanıyorum. Kolçağı kırılmıştı 1 yıl 3. ya da 4. ayda falan. Desteğe yazdım, direkt yenisini kargoya verdiler kırığı gönderdim. Tek yaptığım şey yeni kolçağı yerine takmaktı.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,876
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956