15li plus alıcam hocam hawk masaya sığmıyorSiz naptınız ?
15li plus alıcam hocam hawk masaya sığmıyorSiz naptınız ?
Teşekkürler fikrimde + etkisi oldu yorumunuz.bende hawk fab v6 var mükemmel terleme kir toz hiçbiri yok yanında bakım setinide yolluyorlar hawkdan şaşma neredeyse 24 saat oyun oynuyorum hiçbir ağrı vs yok
İkea markus al takside girerek pişman olmazsınMüşteri memnuniyetini göz önüne alarak fabv6 sipariş edeceğim sanırım.
kaç kg ne kadar boyun kanka , tekerlerde her hafta temizlememe rağmen toz oluyor baş yastığı taş gibi bakım seti konusunda haklısın güzel satış sonrası hizmeti güzel, Terleme var hele 2-3 saati geçtikten sonra ki fab serisinde bel yastığı alttaki boşluğa giriyor 2 senedir kullanıyorum yeri geldi 20-21 saat oturdum her günbende hawk fab v6 var mükemmel terleme kir toz hiçbiri yok yanında bakım setinide yolluyorlar hawkdan şaşma neredeyse 24 saat oyun oynuyorum hiçbir ağrı vs yok
180 95 kilo hiç terlemiyorum 0 terleme aşşağıdaki boşluğa bel yastığı girmiyor ucunu oval yapmışlarki orada takılsın diye bel yastığı rahat ta kafa yastığı biraz sert tekerler bende toz olmuyorİkea markus al takside girerek pişman olmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç kg ne kadar boyun kanka , tekerlerde her hafta temizlememe rağmen toz oluyor baş yastığı taş gibi bakım seti konusunda haklısın güzel satış sonrası hizmeti güzel, Terleme var hele 2-3 saati geçtikten sonra ki fab serisinde bel yastığı alttaki boşluğa giriyor 2 senedir kullanıyorum yeri geldi 20-21 saat oturdum her gün
sadece överek olmaz bu dediklerimin birkaçını illa sende yaşıyorsundur
acaba sen farklı bir koltukmu kullanıyorsun internette nereye baksan bu bel yastığı girme olayını görürsün terletme kişisel ama yapıyor daha önce başka koltuklarda kullandım bunun kadar değildi180 95 kilo hiç terlemiyorum 0 terleme aşşağıdaki boşluğa bel yastığı girmiyor ucunu oval yapmışlarki orada takılsın diye bel yastığı rahat ta kafa yastığı biraz sert tekerler bende toz olmuyor
Hawk fab v5 kullanıyorum hocam kullanıma göre değişiyor demekkiacaba sen farklı bir koltukmu kullanıyorsun internette nereye baksan bu bel yastığı girme olayını görürsün terletme kişisel ama yapıyor daha önce başka koltuklarda kullandım bunun kadar değildi
Zio al keyfine bak o zaman.Şuna gerçekten açıklık getirin alalım günde 10saat PC basinda olacağım şimdiki işlerim bitince
Zio rahat ve ürünün arkasında duran bir firma mı ?Zio al keyfine bak o zaman.
Kafada deli sorular biz mutfak sandalyesine oturmaya devam edeceğiz bu gidişleZio rahat ve ürünün arkasında duran bir firma mı ?
Hawk o konuda hep iyi yorumunu görüyorum