thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,113
regal (veste vb)2-3 tane ürün alıncada iptal ediyorlar televizyon aldık kötüye kullanım demişler kargodan gelen malı sözde biz iptal etiğimizi söyleyip hepsini geri çağırıyolar ürün direk servise geliyor sorduğumuz zaman teslim olucak tabii ki diyolarlar ucuz ürün olduğundada aynı şeyler geçerli sizede büyük ihtimal aynısını yaptılarYazın çamaşır makinesi siparişi verdik Hepsiburada'dan. 14 gün boyunca ürünü sevk etmediler. 14 gün sonra nedensiz siparişi iptal edip paramı iade ettiler.
Parayı 14 gün bedava değerlendirdiler. Bir çok kişiye aynı şeyi yapıyorlar. Şikayet sitelerinde araştırdım ve bir çok kişinin aynı konuda mağdur edildiğini gördüm. 14 gün faizsiz finansman gibi bir durum. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Telefon ile aradılar. Abartısız söylüyorum telefonum yarım saniye bile çalmadan kapandı. Telefonu açmaya fırsatım bile olmadı. 2 saniye geçmeden de mail geldi. Mail de sizi aradık ama ulaşamadık yazıyordu. Hepsiburada üyeliğimi iptal ettim bu olaylar sonrası.regal (veste vb)2-3 tane ürün alıncada iptal ediyorlar televizyon aldık kötüye kullanım demişler kargodan gelen malı sözde biz iptal etiğimizi söyleyip hepsini geri çağırıyolar ürün direk servise geliyor sorduğumuz zaman teslim olucak tabii ki diyolarlar ucuz ürün olduğundada aynı şeyler geçerli sizede büyük ihtimal aynısını yaptılargeçmiş olsun. ucuz vermekte istemiyolar herhalde mallarını ucuz verince zorlarına gitti.
hepsiburada veya n11 mudallede edemiyor.
geçen günkü trendyol yolun 4070ti diye 4070 gönderdiği yanlış ürünler son güne zorla iade ettim geri göndermişlerdi birdağa yolladım zorla ulaştım parayıda taksit olarak vericekmişParayı 14 gün bedava değerlendirdiler. Bir çok kişiye aynı şeyi yapıyorlar. Şikayet sitelerinde araştırdım ve bir çok kişinin aynı konuda mağdur edildiğini gördüm. 14 gün faizsiz finansman gibi bir durum. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Telefon ile aradılar. Abartısız söylüyorum telefonum yarım saniye bile çalmadan kapandı. Telefonu açmaya fırsatım bile olmadı. 2 saniye geçmeden de mail geldi. Mail de sizi aradık ama ulaşamadık yazıyordu. Hepsiburada üyeliğimi iptal ettim bu olaylar sonrası.