Neler Yeni

VG27AQML1A monitör alınır mı?

lolanlii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Betasyum
Bütçe
12000
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum vatandan monitör alıcam 2k ips panel ve 1ms gtg özellikli epeyden araştırdım biraz 9binden başlıyorlar öneriniz var mıdır ve bi soru sormak istiyorum doğru dürüst konu bulamıyorum bunla ilgili VG27AQML1A adlı 260hz monitör vatanda 13 bin diğer yerlerde 15 binden başlıyor almak mantıklı mı Yeni cıkan asus rog (bildiğim kadarıyla söylediğim monitörden daha kötü) 15 binlerde takılırken bunun 13 bin olması aşırı uygun değil mi monitörle ilgili bilgi aşırı az sizce yarın (tabii zam gelmezse) sizce hemen gidip almalı mıyım ?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum vatandan monitör alıcam 2k ips panel ve 1ms gtg özellikli epeyden araştırdım biraz 9binden başlıyorlar öneriniz var mıdır ve bi soru sormak istiyorum doğru dürüst konu bulamıyorum bunla ilgili VG27AQML1A adlı 260hz monitör vatanda 13 bin diğer yerlerde 15 binden başlıyor almak mantıklı mı Yeni cıkan asus rog (bildiğim kadarıyla söylediğim monitörden daha kötü) 15 binlerde takılırken bunun 13 bin olması aşırı uygun değil mi monitörle ilgili bilgi aşırı az sizce yarın (tabii zam gelmezse) sizce hemen gidip almalı mıyım ?
Indirim olmuş o monitörde. Güzel bir monitör. 240Hz ve fiyatı iyi

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Ketenoğlu
Ben 2 ay önce 13000 tl ye aldım. Fiyatına göre çok güzel monitör. Tavsiye ederim.

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
rog serisi daha elit bir seri tuf dan daha kaliteli ikisi aynı özelliklere sahip olsa bile rog daha pahalı olur, bu incelediğiniz modeli bende almak istiyorum lakin sıkıntılı yorumlar varmış reddit ve amazon da aldım mı bi defa alıyorsunuz böyle ekipmanları insanlar 2nci el çok yanaşmıyor o sebeple bozulana tükenene kadar kullanmak istiyorum lakin bu ürün ilerde sıkıntı çıkarma olasılığı yüksek diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 2 ay önce 13000 TL ye aldım. Fiyatına göre çok güzel monitör. Tavsiye ederim.
2 aydır kullanıyorsunuz deneyimlerinizi paylaşır mısınız memnun musunuz her gün faal bir şekilde oyun oynuyor musunuz hiç beğenmediğiniz bir yönü var mı

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Mert Ketenoğlu
rog serisi daha elit bir seri tuf dan daha kaliteli ikisi aynı özelliklere sahip olsa bile rog daha pahalı olur, bu incelediğiniz modeli bende almak istiyorum lakin sıkıntılı yorumlar varmış reddit ve amazon da aldım mı bi defa alıyorsunuz böyle ekipmanları insanlar 2nci el çok yanaşmıyor o sebeple bozulana tükenene kadar kullanmak istiyorum lakin bu ürün ilerde sıkıntı çıkarma olasılığı yüksek diyorlar.

2 aydır kullanıyorsunuz deneyimlerinizi paylaşır mısınız memnun musunuz her gün faal bir şekilde oyun oynuyor musunuz hiç beğenmediğiniz bir yönü var mı
Hocam ghosting yok. Ölü piksel yok. Renkler iyi başarılı. Ben çok oyun oynadım her tür beni tatmin etti. Youtube da vok incelemesi mevcut. Bak derim.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Ahmet Melih Alemdar
içim rahatladı teşekkür ederim yardımcı olan herkese

hocam indirim oldugunu ben göremiyorum yarına kadar bitmez değil mi
Ben de Tuf Gaming in 2K monitörünü kullanıyorum. Ghosting ve ölü piksek yok. Teknoloji şansı yanında olsun

İndirimden kastım Vatan da 15 Bin e yakındı geçen hafta. Ara ara fiyat güncelliyorlar.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Bugün sipariş verdim vatandan umarım sorunsuz gelir,şuanda piyasasına göre 1.500 TL indirimde bu fiyata en iyi bunu bulabildim inşallah memnun eder

iptal edip tekrar sipariş verip +1 yıl garanti ekletsem mi sizce? 600 tl farkla

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Bugün sipariş verdim vatandan umarım sorunsuz gelir,şuanda piyasasına göre 1.500 TL indirimde bu fiyata en iyi bunu bulabildim inşallah memnun eder
Hadi hayırlısı. Ama kargodan teslim alırken kutuyu iyice inceleyin, yırtık,ezik falan olursa riske atma geri gönder.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Hadi hayırlısı. Ama kargodan teslim alırken kutuyu iyice inceleyin, yırtık,ezik falan olursa riske atma geri gönder.
teşekkürler
iptal edip tekrar sipariş verip +1 yıl garanti ekletsem mi sizce? 600 TL farkla

bu + garanti markanın garantisini kapsıyor mu yoksa vatanın kendi olayımı tavsiye ediyormusun

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Ahmet Melih Alemdar
teşekkürler
iptal edip tekrar sipariş verip +1 yıl garanti ekletsem mi sizce? 600 TL farkla

bu + garanti markanın garantisini kapsıyor mu yoksa vatanın kendi olayımı tavsiye ediyormusun
Ben yaptırmadım, açıklama şöyle;

Garantiye Devam Sigortası​

Garantiye Devam Sigorta teminatları üretici veya ithalatçı firma tarafından verilen yasal garanti süresinden sonra üründe üretici hatasından dolayı meydana gelebilecek işçilik ve mekanik kusurları kapsayan Uzatılmış Garanti teminatını içermektedir.

draqla

80+

Ben de almıştım memnun kalmadım iade ettim. Başka monitör aldım. Aşırı derecede IPS glow ve görüş açısı problemi vardı. İstersen şansını dene teknoloji şans işi. Burda 100 kişi memnunum der sana sorunlu gelir.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Ben yaptırmadım, açıklama şöyle;

Garantiye Devam Sigortası​

Garantiye Devam Sigorta teminatları üretici veya ithalatçı firma tarafından verilen yasal garanti süresinden sonra üründe üretici hatasından dolayı meydana gelebilecek işçilik ve mekanik kusurları kapsayan Uzatılmış Garanti teminatını içermektedir.
yani türkçe meali nedir hocam ben anlayamadım da :D

Top Bottom