- Konu Sahibi Konu Sahibi
Drivera güvenli modda tiklanmiyorF4'e bas hocam. 4 tuşuna da basabilirsin.
Drivera güvenli modda tiklanmiyorF4'e bas hocam. 4 tuşuna da basabilirsin.
Yeniden başlat bakalım.Drivera güvenli modda tiklanmiyor
Aynı mavi ekrana dönüyorYeniden başlat bakalım.
Donanimsal bir sorun var sanirim driver sildik diye böyle bir şey olur mu hocamAynı mavi ekrana dönüyor
BIOS'tan Resize BAR'ı devre dışı bırakır mısın? Sorun Gider/ UEFI Yazılım Ayarlarına basarak BIOS'a girebilirsin.Aynı mavi ekrana dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Donanimsal bir sorun var sanirim driver sildik diye böyle bir şey olur mu hocam
Yaptım hocam aynıBIOS'tan Resize BAR'ı devre dışı bırakır mısın? Sorun Gider/ UEFI Yazılım Ayarlarına basarak BIOS'a girebilirsin.
BIOS'tan exit sekmesine gir. Load Default Settings yap bakalım. Ondan sonra kaydedip çık. Gene bu ekran geldiği zaman aynı şekilde güvenli moda gir. Oradan da bilgisayarı yeniden başlat.Yaptım hocam aynı
Donanimsal bir sorun var sanirim driver sildik diye böyle bir şey olur mu hocamAynı mavi ekrana dönüyor
Maalesef olmuyorBIOS'tan exit sekmesine gir. Load Default Settings yap bakalım. Ondan sonra kaydedip çık. Gene bu ekran geldiği zaman aynı şekilde güvenli moda gir. Oradan da bilgisayarı yeniden başlat.
Normalde olmaması gerekir. Bilgisayarı kapatıp ekran kartını çıkarıp takmayı deneyebilir misin?Donanimsal bir sorun var sanirim driver sildik diye böyle bir şey olur mu hocam
Maalesef olmuyor
Ekran kartına dokundum baya sıcak geldi, deniyorum.Normalde olmaması gerekir. Bilgisayarı kapatıp ekran kartını çıkarıp takmayı deneyebilir misin?
Olmadı maalesefNormalde olmaması gerekir. Bilgisayarı kapatıp ekran kartını çıkarıp takmayı deneyebilir misin?
Ekran kartı fanlari dönmüyorEkran kartına dokundum baya sıcak geldi, deniyorum.
Olmadı maalesef
Dönmemesi normal. Güvenli modda indirdiğin 23.4.1 sürücüsü çalışmıyor mu hocam?Ekran kartına dokundum baya sıcak geldi, deniyorum.
Olmadı maalesef
Ekran kartı fanlari dönmüyor
Çalışmıyor hocam, format kurtarır mi avaba? Yoksa direkt geri mi yolliyimDönmemesi normal. Güvenli modda indirdiğin 23.4.1 sürücüsü çalışmıyor mu hocam?
Format kurtarabilir. Çünkü güvenli moda geçiş yapıyor. Güvenli modda sürücüye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırma varsa sürücüyü öyle çalıştırmayı dene bakalım. Hata falan veriyor mu?Çalışmıyor hocam, format kurtarır mi avaba? Yoksa direkt geri mi yolliyim
Sistem dosyaya erişemiyor hatasıFormat kurtarabilir. Çünkü güvenli moda geçiş yapıyor. Güvenli modda sürücüye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırma varsa sürücüyü öyle çalıştırmayı dene bakalım. Hata falan veriyor mu?
Ssd ile ilgili problem olabilir miSistem dosyaya erişemiyor hatası