vga monitere ps4 bağlama

Reaksiyon skoru
80
herkese merhaba arkadaşlar bende 75hz bir vga girişli monitor var bide ps4 fat kasa var televizyon musait olmadıgı için dönüstürücü aldım fakat bi goruntu alamadım donusturucu bılgısayarda çalıştı fakat ps4 ü takınca çalışmadı nasıl çözeriz ? https://www.hepsiburada.com/dark-hd...vHbUg2SfCFbD_YmCCZ5MmCSP8eFnC17BoCa30QAvD_BwE dönüştürücü bu !
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkese merhaba arkadaşlar bende 75hz bir vga girişli monitor var bide ps4 fat kasa var televizyon musait olmadıgı için dönüstürücü aldım fakat bi goruntu alamadım donusturucu bılgısayarda çalıştı fakat ps4 ü takınca çalışmadı nasıl çözeriz ? https://www.hepsiburada.com/dark-hd...vHbUg2SfCFbD_YmCCZ5MmCSP8eFnC17BoCa30QAvD_BwE dönüştürücü bu !
@isikt11 yardım et kral

Çalışması lazım valla anlayamadım tam neden olmadığını. Kablo PS4 uyumlu olmayabilir belki. Şansın varsa başka bir cihazda da dene.

Çalışması lazım valla anlayamadım tam neden olmadığını. Kablo PS4 uyumlu olmayabilir belki. Şansın varsa başka bir cihazda da dene.
ee denedim hatta televizyondan 480p yaptım 60hz ayarda monıtor bı gıdıyor bı gelıyor neden olmadı anlayamadım :(

ee denedim hatta televizyondan 480p yaptım 60hz ayarda monıtor bı gıdıyor bı gelıyor neden olmadı anlayamadım :(
Ekran gidip geliyorsa kabloda sıkıntı vardır, biraz daha kaliteli olanlarda almayı deneyin şansınız varsa.

Ekran gidip geliyorsa kabloda sıkıntı vardır, biraz daha kaliteli olanlarda almayı deneyin şansınız varsa.
dark aldım yani kotu marka deil en cok satanlarda ve puan konusunda ılk sırada bıde ucuzda deıl 25 30 tllik de vardı

Sistem ayarlarından HDCP'yi kapatman lazım görüntü almak için.
20201201_180208.jpg
20201201_180325.jpg

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ama bazı uygulamalar çalışmaz diyor ?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
birde benim dönüştürücüde ek olarak 5v lik güç girişi yeri yok ps4 ekranı geliyor fakat gidip gidip kapanıyor geri geliyor kapanıyor geri geliyor ?

Netflix, Youtube çalışmayabilir. Yapabilecek bir şey yok maalesef.

Anlayamadım.
şöyle dönüştürücüyü bağlıyorum ps4ü açıyorum ve sonrasında ekrana geliyor fakat sonradan gidip gidip gelmeye başlıyor ve hiç durmuyor yani kapatman gerekiyor ps4 ü

Netflix, Youtube çalışmayabilir. Yapabilecek bir şey yok maalesef.

Anlayamadım.
ya bana sadece oyun oynatsa yeter oda yok yani açılmıyorda ?

şöyle dönüştürücüyü bağlıyorum ps4ü açıyorum ve sonrasında ekrana geliyor fakat sonradan gidip gidip gelmeye başlıyor ve hiç durmuyor yani kapatman gerekiyor ps4 ü

ya bana sadece oyun oynatsa yeter oda yok yani açılmıyorda ?
Dediğim ayarı kapatmana rağmen mi oluyor bu?

ek besleme li vga to hdmi kullanmanız gerek diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,250
Üyeler
188,220
Son üye
bkid