Neler Yeni

VGA monitör dalgalı görüntü

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
10 Senelik bilgisayarım vardı. Yeni kasa aldım. Eski monitörü kullanayım dedim. Ama ekran kartında vga yok. div, hdmi ve display port var. Monitörde sadece vga. Vga dvi dönüştürücü kablo aldım. 2 adet de dönüştürücü aparat denedim. Hepsinde de görüntü titreşimli gibi dalgalı gibi oluyor. Normalde belli olmuyor ama siyah ve gri renklerde hissediliyor. Ayrıca monitörün arkasına baktığımda kapalı bi kapakta dvi yazıyordu. O kapağı kırdım ama içinde slot yoktu sadece lehim için yer vardı. Buna nasıl bir şey yapabilirim?

HyperNowa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan
Garantisi varsa garantiye göndermelisin iadesini yaparlar.

maje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ulaş
Garantilik bir durum yok. Dvi-vga dönüştürücülü kullanınca öyle oluyor. Benim de öyle. 6.5 yıl oldu. İlk başlarda sırıtıyordu . Kaç yıldır unutmuşum sen diyince aklıma geldi

HyperNowa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökhan
Yeni dönüştürücü aldım ekranda yine biraz titreşimler oluyordu, ekran kartını çıkarıp uçlarını silgiyle yavaş bir şekilde temizleyip iyice oturacak şekilde tekrar taktım titreşim kesildi. Bence sizlerde denemenizi öneririm. Görüntü bulanıklığını ise monitör ve windows 10 üzerinden ayarlanabiliyor ve dönüştürücü yokmuş gibi hd görüntü elde ediyorsunuz.

Top Bottom