Neler Yeni

VGN Dragonfly f1 mouse alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
Henüz çıkmamış bir mouse pre order edince vergiler dahil 59 dolar oluyor fiyatı şekli sensörü harika duruyor, daha önce yurtdışından ürün almadım bir sıkıntı falan olur mu?

Ekler

• download.jpg
    download.jpg
    2.1 KB · Hit: 83

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Henüz çıkmamış bir mouse pre order edince vergiler dahil 59 dolar oluyor fiyatı şekli sensörü harika duruyor, daha önce yurtdışından ürün almadım bir sıkıntı falan olur mu?
Yurtdışından alınca bir sıkıntı çıkmaz genelde ama bu siteyi pek bilmiyorum hocam. Üstelik 60 dolar 1.15k civarına tekamül ediyor yaklaşık. Bu fiyata belki trden de iyi bir mouse alınabilir belki pek hakim değilim piyasaya ama...

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum.
aldım 1 ay olucak nerdeyse hala ulaşmadı siteye yazdığımda aşırı talep sebebiyle markanın yetişemediğini söylediler bir haftaya elimize ulaşır yazdılar ama kendileride emin değiller. bence cooler master mm712 e bir bak az daha pahalı ama en azından eline ulaşır

veya darmoshark m3 n3

ilkxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Yaşar
Evet ya mm712 ya da F1 almayı düşünüyordum. Darmoshark elime büyük oluyor. Teşekkürler

mistyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
aldım 1 ay olucak nerdeyse hala ulaşmadı siteye yazdığımda aşırı talep sebebiyle markanın yetişemediğini söylediler bir haftaya elimize ulaşır yazdılar ama kendileride emin değiller. bence cooler master mm712 e bir bak az daha pahalı ama en azından eline ulaşır

veya darmoshark m3 n3
merahaba ürün elinize ulaştı mı?

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
ürün elinize ulaştı mı acaba bende merak içerisindeyim almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
ürün elinize ulaştı mı acaba bende merak içerisindeyim almayı düşünüyorum
maalesef ben tam 1 ay (5 nisan) öncesinde almama rağmen hala kargolanmadı martta sipariş verenlerin bazılarına ulaşmış
siteyle konuşuyorum. fabrikadan çıkacak ilk partiyi bunlar alıcaklarmış sıradalarmış vs.. ama tarih vermiyorlar

sitesinde vergiye 20 dolar veriyormuşsun. pro ve pro max arasında 7 dolar var. Birisinin bataryası 65 saat dayanıyor 49gram diğeri 135 saat 55gram.
vergisiyle bile alınabilinecek en ucuz mouse oluyor bu özelliklerde pro sunu aldım ben max ile arasında sadece batarya farkı var değmez diye düşündüm

mistyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
maalesef ben tam 1 ay (5 nisan) öncesinde almama rağmen hala kargolanmadı martta sipariş verenlerin bazılarına ulaşmış
siteyle konuşuyorum. fabrikadan çıkacak ilk partiyi bunlar alıcaklarmış sıradalarmış vs.. ama tarih vermiyorlar

vergisiyle bile alınabilinecek en ucuz mouse oluyor bu özelliklerde pro sunu aldım ben max ile arasında sadece batarya farkı var değmez diye düşündüm
ben de arkadaşımla beraber pro modelini alabilirim. 2 ürün için 1 vergi ücreti gösteriyor çok uygun geliyor

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak

sadece batarya farkı degil çip farkıda var hocam prosu kaça geliyor net olarak alıcam bende ona göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral switchler kailh ge 2.0 acaba bunlar 8.0 dan daha mi iyi bilgin var mı

Son düzenleme:
Top Bottom