Neler Yeni

VGN Dragonfly f1 mouse alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
ben de arkadaşımla beraber pro modelini alabilirim. 2 ürün için 1 vergi ücreti gösteriyor çok uygun geliyor
hocam alıcaksan en az 1.5 ay beklersin haberin olsun ama alanlar memnun yorumları çok iyi

sadece batarya farkı degil çip farkıda var hocam prosu kaça geliyor net olarak alıcam bende ona göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral switchler kailh ge 2.0 acaba bunlar 8.0 dan daha mi iyi bilgin var mı
mouse tekerleği kailh ge 2.0 tuşları kailh 8.0 black mamba edition alanlar tuşlarının hafif sert tactile olduğunu söylüyorlar çoğunluk beğenmiş ama mouse scroll tekerleği çok sesli imiş kimse beğenmemiş

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
hocam alıcaksan en az 1.5 ay beklersin haberin olsun ama alanlar memnun yorumları çok iyi

mouse tekerleği kailh ge 2.0 tuşları kailh 8.0 black mamba edition alanlar tuşlarının hafif sert tactile olduğunu söylüyorlar çoğunluk beğenmiş ama mouse scroll tekerleği çok sesli imiş kimse beğenmemiş
teşekkürler kral bilgilendirdiğin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler kral bilgielndirdin için simdilik 1050tlye darmoshark n3 aldım ilerleyen zamanlarda duruma gore belki onu alirım

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut

hocam mouse geldimi eline acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
2 ay olmuş hala nasıl stok olmaz be. peki kapıda vergi felan çıkmaz değilmi
wraithten al cidden 300 tl için en az 2 ay bekleme ayrıca swar50 kodu ile 50 tl daha ucuza geliyor aradaki fark 300tlye kadar iniyor garantisi olması açısından da wraith çok avantajlı mouse bozulsa ta amerikaya kadar yollaman gerekicek kargo ücreti sıkıntı

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
wraithten al cidden 300 TL için en az 2 ay bekleme ayrıca swar50 kodu ile 50 TL daha ucuza geliyor aradaki fark 300tlye kadar iniyor garantisi olması açısından da wraith çok avantajlı mouse bozulsa ta amerikaya kadar yollaman gerekicek kargo ücreti sıkıntı
valla hocam 5 dolarlık indirim kodu bulmuştım f1 pro max 1400 tl ye geliyor 500 tl fark oluyor ondan araştırim dedim kararsız kaldım stoklar ne zaman gelir acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
valla hocam 5 dolarlık indirim kodu bulmuştım f1 pro max 1400 TL ye geliyor 500 TL fark oluyor ondan araştırim dedim kararsız kaldım stoklar ne zaman gelir acaba
konuştum kesin tarih vermiyorlar şuan sırada bekleyen çok kişi var stok bir ara geldi ama benden bile önce alanlar vardı tükendi direkt şimdi sipariş verirsen baya bi beklersin diye tahmin ediyorum 2 ay minimum

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
valla hocam 5 dolarlık indirim kodu bulmuştım f1 pro max 1400 TL ye geliyor 500 TL fark oluyor ondan araştırim dedim kararsız kaldım stoklar ne zaman gelir acaba
500tl iyi fiyat

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
Henüz çıkmamış bir mouse pre order edince vergiler dahil 59 dolar oluyor fiyatı şekli sensörü harika duruyor, daha önce yurtdışından ürün almadım bir sıkıntı falan olur mu?
almanyadan arkadaşa aldırıcam alman sitelerinde varmı bu mouse biliyor musun

Top Bottom