Neler Yeni

Çözüldü✓ Vgn dragonfly f1 Pro Şarj Sıkıntısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
Merhabalar. Bugün Vgn dragonfly f1 pro ürünüm geldi.Kablolu bir şekilde çalışmakta.Lakin kablosuz döngüler ile çalıştırdığı zaman ürün çalışmıyor.Sizce sıkıntı nedir?

1ncebay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mücahit İNCEBAY
Kardeşim bende de aynı sorun var teknik servise de gönderdim mouse gayet sağlıklı calisiyor diyor fakat kablosuz bende çalışmıyor program üzerinde de bataryanın ful gösteriyor çözüme ulaşabildiği mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bende de aynı sorun var teknik servise de gönderdim mouse gayet sağlıklı calisiyor diyor fakat kablosuz bende çalışmıyor program üzerinde de bataryanın ful gösteriyor çözüme ulaşabildiği mi
Knk mouse bozuk değil en başta vhub uygulamasını indirmen lazım . Sonra o yazılım Çince direk İngilizce yap.Sonra mouse ayarlarında bor tanesinde pair 4khz yazmakta ona tıkla. Sana ne yapman gerekeni söylüyor.Kablosuz dongle ı pc ye tak ve sağ tık, sol tık ve orta tuşa aynı anda bas zaten uygulamada tık işaretini gördükten sonra kablosuz kullanımına hazır oluyor.Bem de en baştan bozuk sandım lakin bu sekilde çözdüm.

1ncebay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mücahit İNCEBAY
Kanka bende yeşil ışık hiç sönmüyor hatta ben normal tel kablo sarj aletiyle de taktım yesil yanıp sonmuyordu bende geri cikardim ama dediğini yapmadım yarın yapıcam da sende de böyle miydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan kablo ile m
Kanka bende yeşil ışık hiç sönmüyor hatta ben normal tel kablo sarj aletiyle de taktım yesil yanıp sonmuyordu bende geri cikardim ama dediğini yapmadım yarın yapıcam da sende de böyle miydi
I kullanıyorsun.Kablo ile kullanıyorsan o normal.Sarji full demek.Ürünü 4khz döngüler eleştirir gibi eşleştir.Swar abimizi aratıp. Vgn f1 pro 4khz eşleştirme yaz çıkar.Direk aynısını yapiyorsun

Top Bottom