Yemezsin muhtemelen internette çok var böyle sayfaArkadaşlar bu gün çok fazla konu açtım kusura bakmayın ancak Assassin's Creed ile alakalı fan sayfam hazır alan adı ve Hosting'i almadan önce aklıma bişey takıldı: Ben bu websitesini açarsam veya ilerde Adsense'e başvurursam Ubisoft'dan telif yer miyim?
ama şansa bağlıArkadaşlar bu gün çok fazla konu açtım kusura bakmayın ancak Assassin's Creed ile alakalı fan sayfam hazır alan adı ve Hosting'i almadan önce aklıma bişey takıldı: Ben bu websitesini açarsam veya ilerde Adsense'e başvurursam Ubisoft'dan telif yer miyim?
Sanmıyorum eskiden sitem vardı cizgifilm falan yayınlıyordum telif durumu falan olmadı adsensede başvurumu kabul etmişti.Arkadaşlar bu gün çok fazla konu açtım kusura bakmayın ancak Assassin's Creed ile alakalı fan sayfam hazır alan adı ve Hosting'i almadan önce aklıma bişey takıldı: Ben bu websitesini açarsam veya ilerde Adsense'e başvurursam Ubisoft'dan telif yer miyim?
Aga o kadar korkuyorsan telif muhabbetlerinden yaz sitenin en altınaSitenin içeriği karakterlerin biyografileri ve olayları içerecek, kitaplardan alıntılar yapacağım ama tabi ki komple kitabı atmayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun Google değil Ubisoft![]()