vhvmbnmbnhhghv

Arkadaşlar bu gün çok fazla konu açtım kusura bakmayın ancak Assassin's Creed ile alakalı fan sayfam hazır alan adı ve Hosting'i almadan önce aklıma bişey takıldı: Ben bu websitesini açarsam veya ilerde Adsense'e başvurursam Ubisoft'dan telif yer miyim?
Yemezsin muhtemelen internette çok var böyle sayfa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu gün çok fazla konu açtım kusura bakmayın ancak Assassin's Creed ile alakalı fan sayfam hazır alan adı ve Hosting'i almadan önce aklıma bişey takıldı: Ben bu websitesini açarsam veya ilerde Adsense'e başvurursam Ubisoft'dan telif yer miyim?
ama şansa bağlı

Sanmıyorum eskiden sitem vardı cizgifilm falan yayınlıyordum telif durumu falan olmadı adsensede başvurumu kabul etmişti.

fgbcvmbnmnbmnghjghfg

Son düzenleme:
Sitenin içeriği karakterlerin biyografileri ve olayları içerecek, kitaplardan alıntılar yapacağım ama tabi ki komple kitabı atmayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun Google değil Ubisoft :D
Aga o kadar korkuyorsan telif muhabbetlerinden yaz sitenin en altına
Telif Hakkı; xxx sitesi telif haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Herhangi bir telif hakkı durumunda meslek birimleri/eser sahipleri [email protected] adresinden ulaşabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,276
Üyeler
187,806
Son üye
cenkeR22
Geri