Ercan Bey 80+ Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 250 Dahası Reaksiyon skoru 55 İsim Ercan Instagram ercansty 2 Mayıs 2023 #1 Adobe premiere pro lisanslı kullanıyorum. Metin2 videoları editliyorum. Bu bağlamda verebileceğiniz tüm tavsiye ve önerileri bekliyorum. Şimdiden yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Adobe premiere pro lisanslı kullanıyorum. Metin2 videoları editliyorum. Bu bağlamda verebileceğiniz tüm tavsiye ve önerileri bekliyorum. Şimdiden yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Covid19 80+ Bronze Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 595 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim co 2 Mayıs 2023 #2 Ercan Bey yazmış: Adobe premiere pro lisanslı kullanıyorum. Metin2 videoları editliyorum. Bu bağlamda verebileceğiniz tüm tavsiye ve önerileri bekliyorum. Şimdiden yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Devamı için tıklayın... Tek önerebileceğim şey plug-ın'leri yani eklentileri eklersen programa işlerini hızlandırırsın,onun haricinde after effects ile kombinasyon yaparsan daha efektif şeyler ortaya çıkartabilirsin.Başka pekte verilecek tavsiye yok gibi bol bol çalış
Ercan Bey yazmış: Adobe premiere pro lisanslı kullanıyorum. Metin2 videoları editliyorum. Bu bağlamda verebileceğiniz tüm tavsiye ve önerileri bekliyorum. Şimdiden yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Devamı için tıklayın... Tek önerebileceğim şey plug-ın'leri yani eklentileri eklersen programa işlerini hızlandırırsın,onun haricinde after effects ile kombinasyon yaparsan daha efektif şeyler ortaya çıkartabilirsin.Başka pekte verilecek tavsiye yok gibi bol bol çalış
A ApRâ 80+ Silver Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2,048 En İyi Cevap 1 2 Mayıs 2023 #3 PR ile çok efektif bir şeyler yapamazsın. AE'yi işin içine katman gerekiyor. Benzer şeyleri m2 için uygulayabilirsin.
PR ile çok efektif bir şeyler yapamazsın. AE'yi işin içine katman gerekiyor. Benzer şeyleri m2 için uygulayabilirsin.