Yardım VİCTUS MU? LENOVO LOQ MU?

Tolga O

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu iki bilgisayar arasında kaldım. Genelde render yapacağım aradada oyuna gireceğim.

Özellik olarak Victus ama Victus alıp inanılmaz şekilde mağdur olduğum için kesinlikle Lenovo (Lenovo nun servis ve hizmet kalitesini bilmiyorum yalnız HP kadar kötü olacağını düşünmüyorum)

Dün oluşturduğum şikayeti izlemeni ve okumanı tavsiye ederim.

Birinde hall sensor sorunu var diğerinde battery drain sorunu var

Battery drain sorunu ne tam olarak bende victus eğer değişirsem ilerde loq almayı düşünüyordum bende hall sensör sorunu yok Allaha şükür belli serilerde oluyo

Valla ben artık HP nin yanından geçmem benim için bitmiştir. Victus da ekstra olarak ekran panel sorunu var. Ghost screen var mış gibi bir taraf siyah bazı taraflar o siyaha göre daha açık renkte.

Isı değerleri önemliyse CPU'ya limit koyulabilir.

Termal performansı daha iyidir, ekranı daha kötüdür. Bu fiyat baremine göre normal olmayan bir ekranı var, renk kalitesi iç açıcı değil.

LOQ hakkında ufak bir yazı. İyi veya kötü olması değil, ne denli olduğu hakkında. Her modelde yaşanmaz ancak yaşama ihtimalî vardır.
Hall sensör sorunu çıkartma riski olan Victus 16'ların alınmaması gereken bu zamanda Victus 15 direkt es geçilebilir. LOQ'ların bir diğer tarafı da 230 W adaptörün gönderilmemesi, artık gönderilmediği yazılıyor, bu konuda da bir eksiye düşmüş durumda.

Son düzenleme:
Geri