Neler Yeni

Çözüldü✓ Victus'lar arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

Umut_Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut eren mutlu
hp victus laptop alacağım bu 3 modelden en iyisi hangisi olur yorumlar mısınız?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Umut_Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut eren mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
görmemiştim bunu evet bu çok daha mantıklı tek eksisi ram DDR4 benim attığımın 12500h olanları DDR5
+2gb vram (ufak tefek daha güçlü olduğu yerler var diğer 3050ye göre) ve işlemcideki nesil farkını göz önünde bulundurduğunuz zaman çok da lafı edilmemeli bence DDR4-5in.

Umut_Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut eren mutlu
+2gb vram (ufak tefek daha güçlü olduğu yerler var diğer 3050ye göre) ve işlemcideki nesil farkını göz önünde bulundurduğunuz zaman çok da lafı edilmemeli bence DDR4-5in.
hocam şuan alıyorum inceliği ve şık görüntüsünden dolayı victus tercih ettim oyun bilgisayarı olarak masaüstü bilgisayarım var özellikleri de gayet güzel bunu okula götürmelik alıyorum al dersen şuan hemen alacağım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam şuan alıyorum inceliği ve şık görüntüsünden dolayı victus tercih ettim oyun bilgisayarı olarak masaüstü bilgisayarım var özellikleri de gayet güzel bunu okula götürmelik alıyorum al dersen şuan hemen alacağım
Masaüstünüzün özellikleri ne? Eğer iyiyse ve okula götürmelik alıyorsanız laptopu gaming laptop yerine iş bilgisayarı olarak geçen ekran kartsız, hafif, şarjı uzun giden laptoplara bakabilirsiniz.

Umut_Eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut eren mutlu
Masaüstünüzün özellikleri ne? Eğer iyiyse ve okula götürmelik alıyorsanız laptopu gaming laptop yerine iş bilgisayarı olarak geçen ekran kartsız, hafif, şarjı uzun giden laptoplara bakabilirsiniz.
masaüstü rx 6600 r5 5600 victusların şarjı da kullanan çevrem var 5 saat civarı gidiyor diyorlar almışken elimin altında da güç olsun istiyorum bir yere gittiğim de de oyun oynarım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

gücü iyi olsun ama gaming bilgisayar gibi de sırıtmasın diye seçtim bunu almışken iyi bir şey alayım diyorum

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
masaüstü rx 6600 r5 5600 victusların şarjı da kullanan çevrem var 5 saat civarı gidiyor diyorlar almışken elimin altında da güç olsun istiyorum bir yere gittiğim de de oyun oynarım diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

gücü iyi olsun ama gaming bilgisayar gibi de sırıtmasın diye seçtim bunu almışken iyi bir şey alayım diyorum
Tamam o zaman max 20 olcak şekilde attığım iyi duruyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak