Yardım Vida yalama oldu işlemci yardım

temel3561

80+
Reaksiyon skoru
0
Stok soğutucu takcaktım işlemci arka paneli çıkcaktım vidayı baya zorladım vidada yalama oldu ne yapmam gerek !vida yıldız! Yardım yalama olan siyaz yerdeki vida
IMG_20250202_212802.jpg

Düz tornavida ile açmayı dene

benim vida bundan beter. yusyuvarlak, çivi gibi oldu. nası sökecem bilmiyorum. laptobun soğutma bloğunu sökerken yalama oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla nası sökecem bilmyorum servise yollasam ne olur

Buna yalama denmez dümdüz fıstık ezmesi gibi olmuş bu düz tornavida deneyin belki düzelir bi şekilde

hocam merhabalar. ben de 2 ay önce m2 ssd vidasını yalama yapmıştım. bir forumda gördüm lehim cihazı ile dayanıklı L şeklinde bir demiri oraya lehimledim. demirin uzun kısmından döndürerek kolayca açtım el becerine güveniyorsan deneyebilirsin

hocam merhabalar. ben de 2 ay önce m2 ssd vidasını yalama yapmıştım. bir forumda gördüm lehim cihazı ile dayanıklı L şeklinde bir demiri oraya lehimledim. demirin uzun kısmından döndürerek kolayca açtım el becerine güveniyorsan deneyebilirsin
Arkadaş hariç kimse çözüm önerisi sunmamış 😄
birkaç öneri de benden olsun
Biraz zor ama kağıt ile besleyerek tekrar deneyebilirsin
arkadan çıkan kısmı varsa bir miktar oradan gevşetip gerisini elinle çıkarabilirsin
İnce eğelerin varsa bir kanal açarak düz tornavida ile deneyebilirsin
Civatanin kafasını daha büyük bir matkap ile yok edip braketi aldıktan sonra civatayı elle çıkarabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,224
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri