Vidalama matkap önerisi

asd341

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Einhell

Einhell 2 bunda kafam karışık.

Hyundai

Sizce hangisi daha iyi bütçem maksimum 700-800 belki 1000 olabilir.

Evde basit işler için kullanılacak vidalama vida sökme vs çekmece kapı kulpu takılacak tahta vidalanacak. Gibi.

Kömürsüz vidalama setli olursa çok iyi olur aklımda olanlar bundan.
Amazonda 100tl indirim var. -100 diye hesaplayabiliriz

bencede bunlara para vereceğine adam akılı bir cırcırlı tornavida al daha iyi bunlar genel olarak hem yavaş hemde torksuz. illaki iş görür ama hergün bişeyler yapmayacaksan saçma bir fiyat.
einhell iyi bende 18/60 var he işi görüyor bir kere al lazımsa düzgün al derim. bütçeye göre modelleri var. ve dediğin gibi kömürsüz

Einhell

Hyundai

Evde basit işler için kullanılacak vidalama vida sökme vs çekmece kapı kulpu takılacak tahta vidalanacak. Gibi.

https://www.n11.com/urun/einhell-te...-2PyA53qI-LuYyDwSF_I6zxojeXRzMo8aAmx8EALw_wcB reisim minumum bunu al yada hıc alma ısıne yaramaz dıgerlerı

Hocam bu sadece vida sıkmak için aradaki fiyat farkı birinde batarya diğerinde olmayabilir Amazon açıklamaları yanlış olabiliyor kendi sitesine bakın arada güç farkı veya batraya kapasite farkı olabilir.

Bende einhell ürünleri var uyduruk Çin mallarına göre kaliteli en azından arıza veya yedek parça da karşında muhatap olabilecek biri oluyor

Einhell

Hyundai

Belki replika olabilir fakat kullanıyorum memnunum .

Hocam ben daha önce amazondan einhell şarjlı matkap aldım aküsüz ve einhell starter kit aldım.

Sahte ürün olmaması için Amazon un ve hepsiburada nın satıcı olduğu ürünleri alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,401
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri