i5-3330 / 3.20ghzcaps kapatıp yazsaaydın keşke ayrıca adamın pc si de gayet güzel bunun yanında da ekran kartına çok harcamamakta haklısınız
Türkçede cümlenin tamamı büyük harflerle yazılmaz. Aynı şekilde internet aleminde de bu durum bağırmak anlamına gelir.ARKADAŞLAR EĞER VİDEO RENDER İÇİN Bİ PC TOPLUYORSANIZ KESİNLİKLE EKRAN KARTINA PARA HARCAMAYIN TAMAMEN ÇOKLU ÇEKİRDEK İŞLEMCİ ODAKLI GİDİN 32 GB RAM ALIP FALAN DA SAÇMA SAPAN PARA HARCAMAYIN 1080P VİDEOLAR İÇİN 16GB İLE FARKI YOK DENECEK KADAR AZ MONTAJ KONUSUNDA ÇOK BİLGİLİ GÜNÜN 6-7 SAATİNİ MONTAJ A HARCAYAN VE ORDAN PARA KAZANAN KİŞİLERİN BİLE SİZİN HAYAL ETTİĞİNİZ GİBİ MANYAK SİSTEMLERİ YOK
Alıntıyı görüntüle
SİZ SADECE VİDEO RENDER YAPICAKSINIZDIR VİDEO MONTAJLIYCAKSINIZDIR AMA FORUMDA RENDER AMAÇLI SİSTEM YAZINCA DİĞER AĞIR PROGRAMLARI DA BAZ ALARAK SİZE 3-4K LIK EKRAN KARTLARI ÖNERİYOLAR O YÜZDEN EĞER VİDEO MONTAJLARI YAPICAKSANIZ RENDER AMAÇLI DİYE KONU AÇMAYIN ÇOK UYGUN FİYATLI SİSTEMLERLE DE ÇOK İYİ RENDERLAR YAPABİLİRSİNİZ GEREK İNSTAGRAM İÇİN GEREK YOUTUBE İÇİN
hocam tam bilmiyorum solidworks gibi programları render almadım hiç fakat render programı ise b450m s2h v2 r5 1600 yapabilirsiniz sonra ona oc yapınca renderda tadından yenmezi5-3330 / 3.20ghz
12gb ram
Asus gt 640 2 gb 128 bit ekran kartı
128gb ssd
500gb hdd
kule soğutucu
Bu sistem sizce solidworks de nasıl gider 2016 veya 2015 sürümü kullanmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz veya yeni bı sistem 1500 TL bütçem
düzenliyorumTürkçede cümlenin tamamı büyük harflerle yazılmaz. Aynı şekilde internet aleminde de bu durum bağırmak anlamına gelir.
Lütfen mesajını düzenle.
İstersen tek tek uğraşmak yerine bu siteyi kullanabilirsin.düzenliyorum
İşlemci ben render için üretilmedim diyip grev yapabilir dikkatli olunRyzen3 3100 ile davinci resolve kullaniyorum acaba bir sıkıntı olurmu
İlk basta oyun için almıştım çünkü
keşke daha önceden görseydimİstersen tek tek uğraşmak yerine bu siteyi kullanabilirsin.
Convert Case - Büyükharfleri küçükharflere, küçük harfleri büyük harflere dönüştürme ve daha fazlası...
Küçük-büyük harfler dönüşüm kolaylığı: küçükfarften, BÜYÜKHARF, Büyük farfli, Cümle formatı and kArMa HaRfLeRlE.convertcase.net
evet kullanıyor ama büyük ekran kartları gerektirmiyorAfter effects de ramlerin ve ekran kartının önemini hatırlatayım sonuçta o programda render programı, videolarda uyguladığınız efektler sadece işlemciyi değil ekran kartını da kullanıyor
Harbimi yani cidden merak ettimde render süresinin fln uzadığı ni biliyorum sadeceİşlemci ben render için üretilmedim diyip grev yapabilir dikkatli olun
Harbimi yani cidden merak ettimde render süresinin fln uzadığı ni biliyorum sadeceİşlemci ben render için üretilmedim diyip grev yapabilir dikkatli olun