Neler Yeni

Videodaki Switch sesine benzeyen switch önerileri

ErenMaiky

80+ Silver
HMX ZİWEİ SWİTCH E BENZEYEN
videodaki switch sesine benzeyen switch önerilerinizi bekliyorum. aula f75 beyazından almıştım. reaper çıkacak muhtemelen.

Son düzenleme:

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yunus Kocabay
Bu tamamen switch sesi değil. Brown olarak biliniyor ama modlu olması gerek. Ya kendi modu olur ya da sen yapıcan. Kendin yapmak çok keyifli bu arada.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Yunus Kocabay
senin attığın videodaki adamın aldığı ürünlerle . benim istediğim tuş sesi olacağını sanmam
Ben hiç markası olmayan red switch klavyeyi yaptım ve nerdeyse 3kat daha tok oldu. Brown switch ve kaliteli klavyeyle daha güzel olur

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Muhammed efe
HMX ZİWEİ SWİTCH E BENZEYEN
videodaki switch sesine benzeyen switch önerilerinizi bekliyorum. aula f75 beyazından almıştım. reaper çıkacak muhtemelen.
Adamın kullandığı kasa alimünyum, istediğin kadar yalıtım yap tamamen aynısını yakalayamazsın. Ancak yakını olur. Ayrıca bu tarz videolarda ses ile oynuyorlar yani pek gerçeği yansıtmaya biliyor genelde. Kendi klavyelerimden ve geçmişte sattığım klavyelerden örnek verecek olursam.
KTT ROSE SİLVER
Monks snowleopard v2
Plastik kasanın krallarında bu sesi alırsın max.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Bende bu sesi almak için çırpınan bir yoldaşın olarak söylüyorum; Bu sesi almanın garantisi yok.
Klavye gövdesi, yapılan yalıtım modlaması, keycapler ve ortam koşulları çıkacak sesi çok değiştiriyor. Ses olarak videodaki switch lerden bazıları baya benziyor ve Kang, Ciy gibi switchler çok ucuz AliExpres ilk sparişinde sağlam indirim yapıyor onu abuse layabilirsin.

Şöyle söyliyim band tape ve yalıtım modlaması yaptığım AJAZZ AK992 ye CİY ASURA aldım. Birkaç aydır masada kullandığımda en sonunda dedim ki "lan ben thock ses istiyorum ama bunlar benzemiyor" diyerek kendimi sorguladım. Klavyenin zeminini modlasam fark eder mi diye düşünüp yorganın üstünde klavyeyi denedim ve evet... istediğim ses o şekilde ortaya çıkmıştı.

ErenMaiky

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamın kullandığı kasa alimünyum, istediğin kadar yalıtım yap tamamen aynısını yakalayamazsın. Ancak yakını olur. Ayrıca bu tarz videolarda ses ile oynuyorlar yani pek gerçeği yansıtmaya biliyor genelde. Kendi klavyelerimden ve geçmişte sattığım klavyelerden örnek verecek olursam.
KTT ROSE SİLVER
Monks snowleopard v2
Plastik kasanın krallarında bu sesi alırsın max.
ses ile oynadıkları zaten belli . aula f75 in videolarını izliyom biryerde switch sesi kalın diğerkinde farklı

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Muhammed efe
ses ile oynadıkları zaten belli . aula f75 in videolarını izliyom biryerde switch sesi kalın diğerkinde farklı
Evet ve o klavyede de giriş seviyesinde de olsa yalıtım var. Ona ekstra gidip bant vs yapıştırma. O ancak hiç yalıtımı olmayan klavyede biraz işe yarar. Şu an sesi en çok değiştirecek şey switch. Onun dışında direkt kasa değişmesi gerekir. Bende şu an en iyis sesi çıkaran LEOBOG Hİ86 ilerde bütçen olursa onu al.
Sesi dinle. Video yüklemiştim ilana.

ErenMaiky

80+ Silver
Evet ve o klavyede de giriş seviyesinde de olsa yalıtım var. Ona ekstra gidip bant vs yapıştırma. O ancak hiç yalıtımı olmayan klavyede biraz işe yarar. Şu an sesi en çok değiştirecek şey switch. Onun dışında direkt kasa değişmesi gerekir. Bende şu an en iyis sesi çıkaran LEOBOG Hİ86 ilerde bütçen olursa onu al.
Sesi dinle. Video yüklemiştim ilana.
yalan söylemiyeyim bir klavyeye 1.5-2 k dan fazla para vermem . veren zaten zengindir

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Muhammed efe
yalan söylemiyeyim bir klavyeye 1.5-2 k dan fazla para vermem . veren zaten zengindir
Kimin neye ne kadar bütçe ayırmak istediği ile ilgili bi konu. NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE de diyebiliriz. O sese o para gibi bi durum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,173
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii
Top Bottom