Hayır kalmaz. Ben yaptım çok kolaybiz içini açsak elimizde kalır
Ben hiç markası olmayan red switch klavyeyi yaptım ve nerdeyse 3kat daha tok oldu. Brown switch ve kaliteli klavyeyle daha güzel olursenin attığın videodaki adamın aldığı ürünlerle . benim istediğim tuş sesi olacağını sanmam
Adamın kullandığı kasa alimünyum, istediğin kadar yalıtım yap tamamen aynısını yakalayamazsın. Ancak yakını olur. Ayrıca bu tarz videolarda ses ile oynuyorlar yani pek gerçeği yansıtmaya biliyor genelde. Kendi klavyelerimden ve geçmişte sattığım klavyelerden örnek verecek olursam.HMX ZİWEİ SWİTCH E BENZEYENvideodaki switch sesine benzeyen switch önerilerinizi bekliyorum. aula f75 beyazından almıştım. reaper çıkacak muhtemelen.
ses ile oynadıkları zaten belli . aula f75 in videolarını izliyom biryerde switch sesi kalın diğerkinde farklıAdamın kullandığı kasa alimünyum, istediğin kadar yalıtım yap tamamen aynısını yakalayamazsın. Ancak yakını olur. Ayrıca bu tarz videolarda ses ile oynuyorlar yani pek gerçeği yansıtmaya biliyor genelde. Kendi klavyelerimden ve geçmişte sattığım klavyelerden örnek verecek olursam.
KTT ROSE SİLVER
Monks snowleopard v2
Plastik kasanın krallarında bu sesi alırsın max.
Evet ve o klavyede de giriş seviyesinde de olsa yalıtım var. Ona ekstra gidip bant vs yapıştırma. O ancak hiç yalıtımı olmayan klavyede biraz işe yarar. Şu an sesi en çok değiştirecek şey switch. Onun dışında direkt kasa değişmesi gerekir. Bende şu an en iyis sesi çıkaran LEOBOG Hİ86 ilerde bütçen olursa onu al.ses ile oynadıkları zaten belli . aula f75 in videolarını izliyom biryerde switch sesi kalın diğerkinde farklı
yalan söylemiyeyim bir klavyeye 1.5-2 k dan fazla para vermem . veren zaten zengindirEvet ve o klavyede de giriş seviyesinde de olsa yalıtım var. Ona ekstra gidip bant vs yapıştırma. O ancak hiç yalıtımı olmayan klavyede biraz işe yarar. Şu an sesi en çok değiştirecek şey switch. Onun dışında direkt kasa değişmesi gerekir. Bende şu an en iyis sesi çıkaran LEOBOG Hİ86 ilerde bütçen olursa onu al.
Sesi dinle. Video yüklemiştim ilana.
Kimin neye ne kadar bütçe ayırmak istediği ile ilgili bi konu. NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE de diyebiliriz. O sese o para gibi bi durum var.yalan söylemiyeyim bir klavyeye 1.5-2 k dan fazla para vermem . veren zaten zengindir