Neler Yeni

Yardım Videolarda insan yüzünde kırmızı çizgiler çıkıyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,935
İsim
Oğuz
Bazen videolardaki (siyah) olan insan ağzı, burun deliği, göz çevresi gibi yerlerde kırmızı çizgiler çıkıyor bunun sebebi nedir ? Ekran kartı veya driver ile mi yoksa monitör ile mi alakalı ? Youtube üzerindeki videolarda gördüm daha çok filmlerde vs. farketmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Yuzarsef
Direkt sürücü kaynaklı komple kaldır tekrar kur.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,935
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU ile sildim yine aynı, renkli yerlerde de çıkıyor ara sıra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Yuzarsef
Windows 11 mi kullanıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Yuzarsef

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,935
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme : Yine düzelmedi. Netflix, disney, youtube farketmiyor hepsinde oluyor. Monitör laptopta bağlı. Laptop ekranında değil sadece monitörde çıkıyor. (Emin değilim ekranı çift ekran yapana kadar çizgi gittiği için test edemiyorum.)
Aynı sorunla karşılaşan yok mu hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Bazen videolardaki (siyah) olan insan ağzı, burun deliği, göz çevresi gibi yerlerde kırmızı çizgiler çıkıyor bunun sebebi nedir ? Ekran kartı veya driver ile mi yoksa monitör ile mi alakalı ? Youtube üzerindeki videolarda gördüm daha çok filmlerde vs. farketmedim.
Hocam bilmiyorum ama bende de aynı sorun vardi gözüme takılınca çekilmez bir hal almıştı ama driver güncellemesi yapınca düzeldi tabi bu esnada kasa temizliği hdmi kablosu temizliği soketlerin pimlerine kadar kontrol ettim işlemci, monitör,hdmi kablosu diyen de olmuştu istersen bunlari da gözden gecir ama ben driver guncelleyince düzeldi sorun.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,935
İsim
Oğuz
Hocam bilmiyorum ama bende de aynı sorun vardi gözüme takılınca çekilmez bir hal almıştı ama driver güncellemesi yapınca düzeldi tabi bu esnada kasa temizliği hdmi kablosu temizliği soketlerin pimlerine kadar kontrol ettim işlemci, monitör,hdmi kablosu diyen de olmuştu istersen bunlari da gözden gecir ama ben driver guncelleyince düzeldi sorun.
Güncelleme gelince bakıcam ozaman. Son gelen güncelleme daha 1 hafta falan etti.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,935
İsim
Oğuz
Kırmızı çizgiler laptop ekranında değil sadece bağladım monitörde çıkıyor. Bir tahmini falan olan var mı acaba

GirayHan

80+ Platinum
Kırmızı çizgiler laptop ekranında değil sadece bağladım monitörde çıkıyor. Bir tahmini falan olan var mı acaba
furmark ile ekran kartını bir stress testine sok ondan sonra occt ile de bir test yap

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,935
İsim
Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,273