Yardım Videoları v.s harici bir şeye kaydetme

exa_tr

80+
Reaksiyon skoru
44
arkadaşlar samsung telefonum var alanım yetersiz kalacağı için bazı videoları fotoları flashbellek gibi harici birşeye kaydetmeye ihtiyacım var bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

arkadaşlar samsung telefonum var alanım yetersiz kalacağı için bazı videoları fotoları flashbellek gibi harici birşeye kaydetmeye ihtiyacım var bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Googledan falan bulut depolama al orada tut fotoğrafların birazını.

1 Adet OTG kablosu
1 Adet FLAŞ BELLEK
yada
1 Adet OTG kablosu
1 Adet Portable SSD Taşıma Kutusu (M2de olur)
1 Adet Küçük boyutlu SSD yada M2

Bunları bağlıyorsun normal sd cart gibi kullanıyorsun sdcart takamıyorsan sorun olmaz

1 Adet OTG kablosu
1 Adet FLAŞ BELLEK
yada
1 Adet OTG kablosu
1 Adet Portable SSD Taşıma Kutusu (M2de olur)
1 Adet Küçük boyutlu SSD yada M2

Bunları bağlıyorsun normal sd cart gibi kullanıyorsun sdcart takamıyorsan sorun olmaz
hocam size göre hangisi daha iyi flashbellek için otg bellekler var diye biliyorum daha ucuz olmazmı

hocam size göre hangisi daha iyi flashbellek için otg bellekler var diye biliyorum daha ucuz olmazmı
Her gün 4K 1 3 5GB video kaydetmeyeceksen flaş yeter yazma okuma hızı yüzünden yok abi ben her gün 10 GB veri yazarım diyorsan m2 al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

USB 3.2 bir usb bellek ve telefona uyumlu OTG alsan yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,918
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri