Neler Yeni

Videolarım hakkında tavsiye almak istiyorum

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, benim bir kanalım var bir kaç süredir video atıyorum. Sizce geliştirebileceğim bir şey var mıdır ? Düşünceleriniz nelerdir ? https://www.youtube.com/channel/UCZKgl0KE6P10YGV_fwM0LcQ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar, benim bir kanalım var bir kaç süredir video atıyorum. Sizce geliştirebileceğim bir şey var mıdır ? Düşünceleriniz nelerdir ? https://www.youtube.com/channel/UCZKgl0KE6P10YGV_fwM0LcQ
Reklam gibi görünmesin sadece tavsiye vs. istiyorum

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Daha güzel bir nick seçebilirsin, ayrıca ses kalitesi de pek iyi sayılmaz. After Effects, Vegas Pro veya Premier Pro kullanarak daha iyi montaj yapabilirsin. Onun dışında videolarını izleyip başka tavsiyeler vereceğim.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha güzel bir nick seçebilirsin, ayrıca ses kalitesi de pek iyi sayılmaz. After Effects, Vegas Pro veya Premier Pro kullanarak daha iyi montaj yapabilirsin. Onun dışında videolarını izleyip başka tavsiyeler vereceğim.
Yıllardır nick arıyorum herkes emjan demeye başlamıştı benim de hoşuma gitmişti emjan da çok sade kaldı ve ön plana gereksiz oda kanalı çıkıyordu. Boi da yabancıların daha çok kullandığı bir kelime. Normal yazışı boys. Güvenilir kardeş tarz bir terim ile kullanan var. O yönden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofonum var. Bazı videolar anlık çekimler olduğu için kullanamıyorum sadece. Çekim yapacağım zaman belirli olarak diğer daha kaliteli ses veren mikrofonum var. Vegas pro 14 kullanıyorum daha iyi montaj derken ne yönden ona göre geliştirmeye çalışırım.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

imemircan

80+ Bronze
Dahası