Neler Yeni

Videoya az bana çok ses gelebilir mi?

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Arkadaşlar dün gece 1 2 gibi youtube'a lets play tarzı bir video yükledik ve yaklaşık 110 görüntülenme aldık 11 saatte ilk videomuzda, sizlere sorum şu; ilk çektiğimiz video ses kasma üzerine değildi oyunun sesini istediğim kadar kısabilirdim fakat farklı bir ses kasma üzerine olan bir oyunda videoya oyunun sesini az verip bana çok gelmesini sağlayabilir miyim? obs ile çekiyorum

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Arkadaşlar dün gece 1 2 gibi youtube'a lets play tarzı bir video yükledik ve yaklaşık 110 görüntülenme aldık 11 saatte ilk videomuzda, sizlere sorum şu; ilk çektiğimiz video ses kasma üzerine değildi oyunun sesini istediğim kadar kısabilirdim fakat farklı bir ses kasma üzerine olan bir oyunda videoya oyunun sesini az verip bana çok gelmesini sağlayabilir miyim? obs ile çekiyorum
obs bilmem ama sesini ayrı bir kanalda kaydedip öyle çıktı alırsan oyunun sesini de camtasia gibi basit bir programla bile yapabilirsin

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
obs bilmem ama sesini ayrı bir kanalda kaydedip öyle çıktı alırsan oyunun sesini de camtasia gibi basit bir programla bile yapabilirsin
teşekkürler fakat video çekme işine yeni yeni girişmeye başladım dediğin şeyin bir videosu vs var mı?

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
kendi kullandığım programı söyleyeyim movavi ordan sen oynarken sana ayarladığın şekilde gelecek. Video bitince yine aynı şekilde videoda senin ayarladğın sesde olacak bunun için movaviyi kullanıyordum movavide sesini azaltabiliyorsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler fakat video çekme işine yeni yeni girişmeye başladım dediğin şeyin bir videosu vs var mı?
bu arada movavi edit programı

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
sana tavsiyem premiere pro öğren

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana tavsiyem premiere pro öğren
ben izledim şimdi videoyu gayet güzel anlatmış fakat masaüstünün sesini kısarsam arkadaşlarımın da sesi kısılır onu nasıl ayarlarım peki bi bilgin var mı onun hakkında

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
ben izledim şimdi videoyu gayet güzel anlatmış fakat masaüstünün sesini kısarsam arkadaşlarımın da sesi kısılır onu nasıl ayarlarım peki bi bilgin var mı onun hakkında
dostum arkadaşlarının sesinin kanalını obsde kendi mikrofonun seç oyunu da ayrı kanal olarak seç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom