Neler Yeni

🔥İndirim ViewSonic 27” 2K 185HZ IPS 6894₺ - Peşin fiyata 6 taksit

Aykut D.

80+ Gold
Pivot olsa tadından yenmez.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Eren n
gtg mi panel kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de kendi sitesinde de aynı fiyatta iyzico kampanyası var mı

elemin

80+ Bronze
185 yazıyor ama görsellerdeki ve özelliklerinde yazan 170 hz dikkat edin alırken.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Burak
1080p 240+ oc 280hz dell g2524h var 2k ya gerek var mı konudaki alınır mı?

elemin

80+ Bronze
Valla hz yüksek olduğu için çok rahat işimi görüyor özellikle rekabetçi fps oyunlarında ama 2k nında görüntü kalitesi çok cezbediyor.
bende de aynı monitör vardı g2524h sistemim 2k yı desteklediği için dell'i satıp bu monitörün pivotlu versiyonunu aldım 2k pro 2 olarak geçiyordu o 6700'e düşmüştü zamanında şuan memnunum hem ekranın büyük olması daha keyifli oluyor oyunlarda ve dizi filmde hem de sistemin hakkını veriyor.Ama sadece rekabetçi oynuyosanız ve yüksek rank hedefiniz varsa değişmenize gerek yok bence.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Burak
bende de aynı monitör vardı g2524h sistemim 2k yı desteklediği için dell'i satıp bu monitörün pivotlu versiyonunu aldım 2k pro 2 olarak geçiyordu o 6700'e düşmüştü zamanında şuan memnunum hem ekranın büyük olması daha keyifli oluyor oyunlarda ve dizi filmde hem de sistemin hakkını veriyor.Ama sadece rekabetçi oynuyosanız ve yüksek rank hedefiniz varsa değişmenize gerek yok bence.
Demir bronz silver takiliyordum valorantta özellikle ama keyfi tabi yoksa plat ve üzeri gezer dururum keyfi düşük eloda takıldım hep sıkıldım o yüzden asıl ranklarim arası gezip duruyorum artık Dell e geçtim + 8khz mouse çektim aj159pro one tipler havada uçuşuyor baya iyi oldu 2k ya geçerim geçmesine ama hz şuanki den düşük olacak ondan kararsız kaldım geçsem mi gecmesem mı diye düşündüm

elemin

80+ Bronze
Demir bronz silver takiliyordum valorantta özellikle ama keyfi tabi yoksa plat ve üzeri gezer dururum keyfi düşük eloda takıldım hep sıkıldım o yüzden asıl ranklarim arası gezip duruyorum artık Dell e geçtim + 8khz mouse çektim aj159pro one tipler havada uçuşuyor baya iyi oldu 2k ya geçerim geçmesine ama hz şuanki den düşük olacak ondan kararsız kaldım geçsem mi gecmesem mı diye düşündüm
sisteminiz ne hocam 2k destekler mi ?

Top Bottom