JackRyan
80+ Silver
Msi monitörlerden uzak duralım 8550 TL'ye asus tuf 27 170hz 2k ips panel monitör var ona doğru çevirelim rotamızıhttps://ty.gl/padtv77mcf hangisi alınır yoksa delmi alıyım 9500 olan
Link var mı hocamMsi monitörlerden uzak duralım 8550 TL'ye asus tuf 27 170hz 2k ips panel monitör var ona doğru çevirelim rotamızı
Yaklaşık 1 haftadır bu fiyatta bu arada
Ürün bu hocam ben vatandan almıştım indirimli. Diğer sitelerde 8300-8500 bandında şu anLink var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus çöp tenekesi onu hiç almamMsi monitörlerden uzak duralım 8550 TL'ye asus tuf 27 170hz 2k ips panel monitör var ona doğru çevirelim rotamızı
Piyasadaki en iyi 4 monitör markasından biri bana göre asus. Hatta rog serisi tuzludur ama gayet tatmin eder bireysel marka fanatikliğinden çok f/p amaçlıyorum önerilerdeAsus çöp tenekesi onu hiç almam
Asus monitörlerde başarısız
Yanlış ürünü linklemişim hocam özür dilerim, ürün şu olacakLink var mı hocam
Nerdeyse çoğu asus monitör incelemesine baktım hiç biri f/p değildiPiyasadaki en iyi 4 monitör markasından biri bana göre asus. Hatta rog serisi tuzludur ama gayet tatmin eder bireysel marka fanatikliğinden çok f/p amaçlıyorum önerilerde
Teşekkür ederim hocamPiyasadaki en iyi 4 monitör markasından biri bana göre asus. Hatta rog serisi tuzludur ama gayet tatmin eder bireysel marka fanatikliğinden çok f/p amaçlıyorum önerilerde
Yanlış ürünü linklemişim hocam özür dilerim, ürün şu olacak
ASUS Tuf Gaming Vg27aq1a 27 Inç 170hz 1ms Qhd Ips G-sync Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Gaming Vg27aq1a 27 Inç 170hz 1ms Qhd Ips G-sync Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl