Neler Yeni

🔥İndirim Viewsonic VX2780J-2K 27” 2K 170Hz IPS Gaming Monitör Siyah 7.879,00TL

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Arif Çelebi
Hafta başında almıştım dün teslim edildi ekranın ortasında 1 adet ölü piksel çıktı bugün iade ettim kısmet değilmiş önerilere açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur ceylan
bunu almak mı mantıklı yoksa 1080p 240 hz mi
Arkadaşa katılmıyorum 27 inç 2k altı neden kötü olsun . 2k monitör için sisteminizin bir tık iyi olması lazım eğer oyun ağırlıklı kullanıyorsanız otomatikman 1080p ye göre fps düşecek buna göre hesabınızı yapın bence . Mesela ben 6800 xt ye geçtikten sonra samsung g4 vardı 240hz satıp 2k bir monitöre geçtim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcının amazon olması tabii ki güven veriyor ama bir arkadaşa alacaktık yine böyle kampanya vardı önce viewsonic in servis desteğini araştırdım biraz nette baya şikayet vardı vazgeçtim açıkcası . Bu konuda sorun yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim .

coolsnow

80+
Tamam işte yanlış biliyorsunuz. Çünkü GTID'in incelediği bu attığınız değil tam olarak indirimdeki monitör.
Kaldı ki adam Asya'da değil Hindistan'da.

Ayrıca sizin görmüyor olduğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Bakmayı bilmiyorsunuzdur. Profesyonel test ortada. Ha panel değiştiyse sonradan bilemem. Ama çok düşük ihtimal görüyorum. Sizin yanlış bakıyor olmanız çok daha yüksek olasılık.
Ben yanlış bakıyorumdur o zaman.
Bu kadar motion blur varsa da kimse almasın, oyun vs oynanmaz.

Fantastiktürk

80+ Bronze
Ben yanlış bakıyorumdur o zaman.
Bu kadar motion blur varsa da kimse almasın, oyun vs oynanmaz.
Oynanır hocam ama daha hızlısı daha iyi olur eğer rekabetçi oyunlar önemliyse. Yakın fiyata daha iyileri geliyor o yüzden diyorum. Bir aralar VX2780'e yakın fiyatta iyi bir model yoktu bunu öneriyorduk mesela.

Top Bottom