VIEWSONIC 27" IPS 1MS 185Hz Gaming Monitör 7699 TL

Çok curved tarafında değilim ya, tüm deneyimi flat ile yaşadığım için alışma süreci biraz sıkıntı. Ayrıca yapısı gereği kasaları da biraz fazla kalın ve yer olarak da bana pek uygun değil. Benim karşılaştırıp arada kaldığım monitörler bunlar, en uygn fiyata hangisi denk gelirse artık, acele etmiyorum çünkü bi' kaç parçam daha eksik.

Çok curved tarafında değilim ya, tüm deneyimi flat ile yaşadığım için alışma süreci biraz sıkıntı. Ayrıca yapısı gereği kasaları da biraz fazla kalın ve yer olarak da bana pek uygun değil. Benim karşılaştırıp arada kaldığım monitörler bunlar, en uygn fiyata hangisi denk gelirse artık, acele etmiyorum çünkü bi' kaç parçam daha eksik.

hocam ben konuda bahsettiğim monitörü aldım, bunlarla yan yana koyunca özellik yönünden ahım şahım fark olmuyor açıkçası. hem 3bin tl cebinde kalır. eğer hikayeli oyun ağırlıkta oynuyorsan da bütçe var ise samsung oledi öğrenci indirimi ile alır geçerim.

lenovo r27qe neden bakmıyorsun hocam ara ara 7000 TL düşüyor fiyatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,483
Üyeler
174,885
Son üye
efraim006
Geri