Neler Yeni

Öneri ViewSonic 2k 170hz 10bit Monitör alınır mı..

Emrekyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre KAYIR
Bütçe
8000
Uzun süredir mönitör arayışındayım.. en uygun bunu buldum.. almadan önce sorayım dedim.. istenilen tüm özellikleri var.. almalımıyım.. ve hiç Amazon dan sipariş vermedim güvenebilir miyim..

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. :)

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak
+ Görüntü kalitesi iyi

- USB giriş yok,
- Hoparlör yok,
- 3.5mm girişi LEŞ
- Çok fazla sallanıyor
- Masaüstü arayüz programı yok
- Response Time ve 1ms modu'nu açmazsan monitör tepkime süreleri çok yavaş.

Ben görüntüsünü beğeniyorum, viewsonic renkler ve görüntü kalitesi olarak monitörlerde iyi iş çıkarıyor fakat diğer konularda kendini geliştirmemeye yemin etmiş. Ben monitörü 8.5 iken aldım, fiyatı düşmeseydi ve 7.5'a satabiliyor olsaydım satacaktım.
Tek ihtiyaç görüntü kalitesiyse kendinden üst model monitörlerle kapışır, renk kalitesi çok iyi seviyede. AOC 'un modelleri gibi pastel boya görüntüsü yok.

Yine de bütçe varsa bu alemde ekran dedin mi LG 'i tek geçerim. Monitör konusunda insanlar biraz cimri davranıyor fakat iyi bir monitörün olmadıktan sonra iyi bir sistem, ultra grafikler bile bir nevi kalitesiz oluyor.

Emrekyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre KAYIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+ Görüntü kalitesi iyi

- USB giriş yok,
- Hoparlör yok,
- 3.5mm girişi LEŞ
- Çok fazla sallanıyor
- Masaüstü arayüz programı yok
- Response Time ve 1ms modu'nu açmazsan monitör tepkime süreleri çok yavaş.

Ben görüntüsünü beğeniyorum, viewsonic renkler ve görüntü kalitesi olarak monitörlerde iyi iş çıkarıyor fakat diğer konularda kendini geliştirmemeye yemin etmiş. Ben monitörü 8.5 iken aldım, fiyatı düşmeseydi ve 7.5'a satabiliyor olsaydım satacaktım.
Tek ihtiyaç görüntü kalitesiyse kendinden üst model monitörlerle kapışır, renk kalitesi çok iyi seviyede. AOC 'un modelleri gibi pastel boya görüntüsü yok.

Yine de bütçe varsa bu alemde ekran dedin mi LG 'i tek geçerim. Monitör konusunda insanlar biraz cimri davranıyor fakat iyi bir monitörün olmadıktan sonra iyi bir sistem, ultra grafikler bile bir nevi kalitesiz oluyor.

Saydığın USB.. hoparlör.. 3.5.. aradığım bi özellik değil.. ağır bir monitör gerçekten o kadar sallanıyormu.. arayüz ve response çok problem olurmu.. haricinde ghosting varmı peki..
7-8 k bütçede bi önerin varmı..

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,394
İsim
Eren
Uzun süredir mönitör arayışındayım.. en uygun bunu buldum.. almadan önce sorayım dedim.. istenilen tüm özellikleri var.. almalımıyım.. ve hiç Amazon dan sipariş vermedim güvenebilir miyim..

alınmaz kontrastı düşük olduğu için görüntü kalitesi zayıf bir monitör.
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna bakabilirsin.

Emrekyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre KAYIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınmaz kontrastı düşük olduğu için görüntü kalitesi zayıf bir monitör.
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna bakabilirsin.
Peki aynı özellikleri taşıyıp kontrastı iyi olan bi monitör tavsiyen varmı.. 7-8 k..
Msi en fazla ölü piksel sorunu olan bi monitör deniliyor..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,908
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom