Oldu kardesim 15 inc kullanalim 1080p icin
Bana göre 21 inç 1080 için en iyisi. 24 inçte pikselleşme belli oluyor güzel kardeşim. Özellikle karanlık sahnelerde bunu net olarak anlıyorsun.
Oldu kardesim 15 inc kullanalim 1080p icin
21 cok kucuk bro, sen oyun acisindan bakiyorsun belki ama 24 inc en en en ideal buyukluktur.Bana göre 21 inç 1080 için en iyisi. 24 inçte pikselleşme belli oluyor güzel kardeşim. Özellikle karanlık sahnelerde bunu net olarak anlıyorsun.
21 cok kucuk bro, sen oyun acisindan bakiyorsun belki ama 24 inc en en en ideal buyukluktur.
bence bir doktora görünBana göre 1080P için 24 inçte bile pikselleşme başlıyor. 32 inçte sanırım pikseller sayılabilir.
pikselleşmenin zerresini görmedim 1080 24de monitöründe sorun olmasın?Film izliyorum şuan kullandığım 24 inç ekranımda karanlık sahnelerde yemin ederim ekrana yumruk atasım geliyor. Oyunlarda hadi o kadar karanlık sahne yok Souls like oynamıyorsan ama filmlerde asap bozuyor. Pikselleşme belli oluyor net olarak. Ben bir daha asla 1080-24 almam asla.
24 144 Hz 1080 p kullandım dediğin hiç birşeyin doğruluğu yok denilebilir gayet güzeldi piksel falan yoktu 27 inçde bile sorun yokBana göre 21 inç 1080 için en iyisi. 24 inçte pikselleşme belli oluyor güzel kardeşim. Özellikle karanlık sahnelerde bunu net olarak anlıyorsun.
bi tık abartı bi yorum şahsenBana göre 1080P için 24 inçte bile pikselleşme başlıyor. 32 inçte sanırım pikseller sayılabilir.
Sen görünebilirsin.bence bir doktora görün
Bilmem. Olabilir elbette ama sorun olsa her görüntüde olması gerkemez miydi? Kullandığım monitör BenQ XL2411P.pikselleşmenin zerresini görmedim 1080 24de monitöründe sorun olmasın?
Gördüğüm şeyi söylüyorum sadece.bi tık abartı bi yorum şahsen
Alinmaz diyenler 32 inc bu fiyata baska monitor onersin alayim.
monitörün tn bir panel siyahlarda bu sorunları yaşaman doğal değil mi sence o pikselleşmeden öte renklerle alakalıdır.Sen görünebilirsin.
Bilmem. Olabilir elbette ama sorun olsa her görüntüde olması gerkemez miydi? Kullandığım monitör BenQ XL2411P.
Gördüğüm şeyi söylüyorum sadece.
monitörün tn bir panel siyahlarda bu sorunları yaşaman doğal değil mi sence o pikselleşmeden öte renklerle alakalıdır.