Neler Yeni

🔥İndirim ViewSonic 32" İPS Panel Monitor 2953₺🙀🔥

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
2k monitör kullandım ve konumuz sizinkisi ile alakasız ekranlar belli bir yerden sonra pikselleşme yapar 2k da büyük ekranda pikselleşir 4k da 8k da konumuz 1080p 24inçde pikselleşme ve pikselleşme yok hayırlı akşamlar.
Ne anlatmak istediğinizi anlamadım Türkçe dersine sanırım beden eğitimi hocası giriyordu. İyi akşamlar.

Zechion

80+ Silver
2k monitör kullandım ve konumuz sizinkisi ile alakasız ekranlar belli bir yerden sonra pikselleşme yapar 2k da büyük ekranda pikselleşir 4k da 8k da konumuz 1080p 24inçde pikselleşme ve pikselleşme yok hayırlı akşamlar.
Demek istediğinizi anladım. Anlamayan kişiler anlasın diye açıklayarak yazıyorum. Doğru çözünürlüğü doğru büyüklükte kullanmak lazım. Örnek olarak 1080p de 24", 2k'da 27" gibi. 1920x1080P'de pikselleşme olmuyor demiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

32" FHD çözünürlükte PC kullanmak yorar insanı, TV olarak yada film ağırlıklı uzakseyir ile kullanılcaksa ayrı tabii, bu fiyata FHD TV almak zor bu devirde.

Aynı modellerin 2K olanları var onlar baya kullanışlı. ÖZellikle home office çalışanlara göre oluyor
Yanda konsolun vardır ya da excel gibi işlerle uğraşıyorsundur. Bunlar için alınabilir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç

Hasan344

80+ Gold
32 inç ama 60hz alınmaz kesinlikle.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
60hz 32" monitör bedava verseler almam.

Narkuc

80+ Bronze
Film izliyorum şuan kullandığım 24 inç ekranımda karanlık sahnelerde yemin ederim ekrana yumruk atasım geliyor. Oyunlarda hadi o kadar karanlık sahne yok Souls like oynamıyorsan ama filmlerde asap bozuyor. Pikselleşme belli oluyor net olarak. Ben bir daha asla 1080-24 almam asla.
senin aldığın monitör kötü olmasin bilader? 27 inch 1080p kullaniyorum bayada güzel

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
Abi ekranın içine suratınızı sokarsanız görürsünüz pikselleri, uzaktan bakarsanız görmezseniz. Her monitör başlığında aynı muhabbet, sıktınız artık.

Urchin

80+
senin aldığın monitör kötü olmasin bilader? 27 inch 1080p kullaniyorum bayada güzel

Aldığım monitör gayet iyi. 27 inçte net piksel sayarım bu arada.

Abi ekranın içine suratınızı sokarsanız görürsünüz pikselleri, uzaktan bakarsanız görmezseniz. Her monitör başlığında aynı muhabbet, sıktınız artık.

Monitöre herhalde 1 metre uzaktan bakıyorsunuz. Herhalde yakından bakacağım TV ekranı mı bu?

Narkuc

80+ Bronze
Aldığım monitör gayet iyi. 27 inçte net piksel sayarım bu arada.

Monitöre herhalde 1 metre uzaktan bakıyorsunuz. Herhalde yakından bakacağım TV ekranı mı bu?
normal bi insan zaten monitöre 50-60cm uzaktan bakmasi gerek senin gibi kör değiliz 10 cm yakından bakalım

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Dikkatli kullanıcılar konuda pikselleşme diye adlandırılan özellikle siyahlarda ortaya çıkan kırılmaları görebiliyor. Bazı insanlar umursamıyor olabilir, bazıları umursuyor.

Bende de gayet iyi bir IPS oyuncu monitörü var Benq ex2510s (24.5 inch , FHD) ve Netflix vb kaynaklarda bazı içerikleri izlemek keyifli değil. Yakın çekimlerde gayet iyi iken uzak çekimlerde o pürüzlü yapı benim hemen dikkatimi çekebiliyor. İnternetimle de alakası yok (100mbit).

Bence de 24'ten büyük FHD monitör yanlış seçimdir. En azından içerik tüketmek için. Zaten youtube'da monitör incelemesi yapan (techless'i tavsiye ederim) pek çok kişi de 24 fhd, 27 2k şeklinde sıralıyorlar. 27 ile FHD kullanıp memnun olan bunu neden küfür olarak algılıyor onu anlamadım. Demek ki sen rahatsız olmayanlardansın. Bunun monitörün kaliteli olması ile alakasından ziyade daha çok izleyicinin alışkanlıkları, tercihleri ve göz zevki belirliyor.

Televizyon alırken de aynı kafa karışıklığı söz konusu. Pek çok kullanıcı vasat veya vasat altı 4k tv'lerin görüntü kalitesini, renklerini falan aşırı beğeniyorlar. Siz de ulan diğer markalara çok para vermeyelim diye alıyorsunuz ve sonuç hüsran. Ya da teknoloji mağazasına gidip kendi gözünüzle görünce vazgeçiyorsunuz.

1. sayfadaki arkadaşa gereksiz yüklenilmiş. Herkes kendi zevkine göre monitör alabilir. 32 inç/60 hz monitörün büyük ekranla çalışma, büyük tablolar, listeleri inceleme dışında çok da bir cazibesi yok benim için. Hatta bu forumdaki pek çok kişi için de yok. Bazıları için olabilir. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,698
Üyeler
167,356
Son üye
yvzyusuf25