R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
hocam dediğin özelliklerde ips bir panel monitörüm var dibine yaklaşıyorum yine göremiyorum pikselleşme ilginçmiş senin deneyimin bence monitöründe bir sorun var forumda konu aç sor derim.Sadece siyahlar değil ki. Özellikle siyahlar yazdım hocam. Bunu zaten ben de biliyorum ama sadece siyahlar için geçerli değil söylediğim şey.
daha önce 2k monitör kullanmadığınız anlıyoruz sözlerinizdenhocam dediğin özelliklerde ips bir panel monitörüm var dibine yaklaşıyorum yine göremiyorum pikselleşme ilginçmiş senin deneyimin bence monitöründe bir sorun var forumda konu aç sor derim.
biri 69ppi diğeri 108ppi %36 fark var 3te1inden fazla çözünürlük yoğunluğuhocam dediğin özelliklerde ips bir panel monitörüm var dibine yaklaşıyorum yine göremiyorum pikselleşme ilginçmiş senin deneyimin bence monitöründe bir sorun var forumda konu aç sor derim.
2k monitör kullandım ve konumuz sizinkisi ile alakasız ekranlar belli bir yerden sonra pikselleşme yapar 2k da büyük ekranda pikselleşir 4k da 8k da konumuz 1080p 24inçde pikselleşme ve pikselleşme yok hayırlı akşamlar.bu parayı buna vermem daha doğrusu 1080p monitöre 24den sonra para vermem. Yan monitör için 2. ekran için fena değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha önce 2k monitör kullanmadığınız anlıyoruz sözlerinizden
Mesaj otomatik birleştirildi:
biri 69ppi diğeri 108ppi %36 fark var 3te1inden fazla çözünürlük yoğunluğu
iş için alınabilir oyun için alınmaz![]()
ViewSonic 32 VIEWSONIC VX3211-MH FHD IPS PANEL 3MS 250NITS DSUB+HDMI VESA SPEAKERS SIYAH MONITOR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic 32 VIEWSONIC VX3211-MH FHD IPS PANEL 3MS 250NITS DSUB+HDMI VESA SPEAKERS SIYAH MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Diger sitelerde 3980₺ civari trendyolda 2950₺ ye düşmüş saticisida trendyol
Alıntıyı görüntüle
60 hz için fazla 15 hz fazla olsaydı hemen bitirirdik![]()
ViewSonic 32 VIEWSONIC VX3211-MH FHD IPS PANEL 3MS 250NITS DSUB+HDMI VESA SPEAKERS SIYAH MONITOR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic 32 VIEWSONIC VX3211-MH FHD IPS PANEL 3MS 250NITS DSUB+HDMI VESA SPEAKERS SIYAH MONITOR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Diger sitelerde 3980₺ civari trendyolda 2950₺ ye düşmüş saticisida trendyol
Alıntıyı görüntüle
bazıları 75tvler 50hz
Ben körmüşüm sanirim goremiyorum pikselleriFilm izliyorum şuan kullandığım 24 inç ekranımda karanlık sahnelerde yemin ederim ekrana yumruk atasım geliyor. Oyunlarda hadi o kadar karanlık sahne yok Souls like oynamıyorsan ama filmlerde asap bozuyor. Pikselleşme belli oluyor net olarak. Ben bir daha asla 1080-24 almam asla.
27" 1080p kullanıyorum. Siyah yerlerde pikselleşme yok, pikselleri görmek için monitörün dibine girmek gerekiyor.Bana göre 21 inç 1080 için en iyisi. 24 inçte pikselleşme belli oluyor güzel kardeşim. Özellikle karanlık sahnelerde bunu net olarak anlıyorsun.
İş gibi şeylerde çok işe yarar. Fakat almadan önce montelemek için vida girişleri var mı bir bakın derim.Babama alacağım sanırım. Çalışma masasının önündeki duvara monte ederim. Çok iyi fiyat.
Profesyonel e-sporcu musun da 1ms ile 3ms arasındaki farkı anlayacaksınAlınmaz kanka bu ne 60 HZ 3MS