https://www.amazon.com.tr/dp/B08DLBDKBQ arkadaşımda bu var bayadır kullanıyor ben de bi kaç kez kullanma şansım oldu çok hoş viewsonic güzel monitör üretiyor problem yaşayacağını sanmıyorum hocam prime day bitmeden bir ürününü tercih edebilirsin
anlamadım?Piksel piksel anadolu
32 inçte 1920x1080p monitör kullanırsan pikselleri sayarsınanlamadım?
Bu urunu degilde ips 2 k modelini kullabiyorum 3 4 aydie guzel sorun yasamadim fakat alirken arastirin bazi modellerinde kronik skrun oluyor benim modelde de mevcut fakat benim urunde sorun cikmadi
bunun bir eski versiyonunu kullanıyorum 144hz bana kalırsa viewsoniciği almadan asusun veya samsungun indirimlerini yakalasaydım onu alırdım pek tat vermiyor açıkcası asusu ve samsungu deneyimlediğim için 27 inç modelleri için konuşuyorum onlar beni daha tatmin etti profil fotoğrafımda mouse imlecini tutarsan gözüküyor arka planda sistemin resmi var
Merhaba dostum, benima rkadaş bu monitörü yeni aldı 1 hafta falan oldu. 5.500 TL'ye aldı ve şuan memnun olduğunu renkleri canlı verdiğini söylüyor. Ve aynı zaman da ben kontrol ettim cidden renkleri güzel.
Eksisi pivot özelliği yok onu geçtim keşke yukarı aşağı asansör olsaydı. Ekran eğilip bükülüyor mu onu bilmiyorum. Fakat ben Gigabyte g27qc aldım 5 bin tl ye şuan 9 bin küsürMerhaba dostum, benima rkadaş bu monitörü yeni aldı 1 hafta falan oldu. 5.500 TL'ye aldı ve şuan memnun olduğunu renkleri canlı verdiğini söylüyor. Ve aynı zaman da ben kontrol ettim cidden renkleri güzel.
Ve sitede özellik 2048 x 1080 Pixels yazıyor ona aldırma yanlış yazılmışMerhaba dostum, benima rkadaş bu monitörü yeni aldı 1 hafta falan oldu. 5.500 TL'ye aldı ve şuan memnun olduğunu renkleri canlı verdiğini söylüyor. Ve aynı zaman da ben kontrol ettim cidden renkleri güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eksisi pivot özelliği yok onu geçtim keşke yukarı aşağı asansör olsaydı. Ekran eğilip bükülüyor mu onu bilmiyorum. Fakat ben Gigabyte g27qc aldım 5 bin TL ye şuan 9 bin küsür
Hocam memnun musun Gigabyte 27" G27QC bu monitörden. Şu an için en mantıklısı bu gibi duruyor.Merhaba dostum, benima rkadaş bu monitörü yeni aldı 1 hafta falan oldu. 5.500 TL'ye aldı ve şuan memnun olduğunu renkleri canlı verdiğini söylüyor. Ve aynı zaman da ben kontrol ettim cidden renkleri güzel.
Eksisi pivot özelliği yok onu geçtim keşke yukarı aşağı asansör olsaydı. Ekran eğilip bükülüyor mu onu bilmiyorum. Fakat ben Gigabyte g27qc aldım 5 bin TL ye şuan 9 bin küsür
Ve sitede özellik 2048 x 1080 Pixels yazıyor ona aldırma yanlış yazılmış
Hocam bu Gigabyte g27qc aldım attığın model g27qc A modeli farkları nedir inan bilmiyorum. Düz G27QC şuan akakçede 8715 TL farkları nedir inan ki bilmiyorum. Pek fark yoksa kaçırma derim renkler çok çok iyi çok memnunumHocam memnun musun Gigabyte 27" G27QC bu monitörden. Şu an için en mantıklısı bu gibi duruyor.