Neler Yeni

ViewSonic VX2458-MHD ve XG2405 arasında kaldım

Riven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan
Bu 2 monitör arasında kaldım fakat aradaki fiyat farkına değer mi tam emin olamadım. VX2458-MHD TN panel ve gecikme süresi olarak üstün gösteriliyor fakat XG2405 ürünüde aynı özelliği taşıyor. Sorum tam olarak şu;

IPS panelin bu 2 monitörü veya herhangi bir monitörü karşılaştıracak olursak TN panelden altta kalır bir tarafı var mı ve aradaki fiyat farkına değer mi ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bu 2 monitör arasında kaldım fakat aradaki fiyat farkına değer mi tam emin olamadım. VX2458-MHD TN panel ve gecikme süresi olarak üstün gösteriliyor fakat XG2405 ürünüde aynı özelliği taşıyor. Sorum tam olarak şu;

IPS panelin bu 2 monitörü veya herhangi bir monitörü karşılaştıracak olursak TN panelden altta kalır bir tarafı var mı ve aradaki fiyat farkına değer mi ?
Hocam tn siyah beyaz olmadığı sürece ben tn tercih ederim hız önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Kacmaz
Panel konusunda yorum yapamam ama VX2458-MHD'nin ayakları sallanıyor olması lazım masanız çok sağlam değilse önermem.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
ViewSonic XG2405 alırdım bu ikisi arasından. Ama bu bütçede bu monitör daha güzel;

Riven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz araştırdığımda ViewSonic XG2405 gibi ips panellerde ghosting ve input lag sorunları oluyormuş bu CS:GO LOL gibi oyunlarda nasıl bir etki yaratır ?

Top Bottom