Neler Yeni

🔥İndirim VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 - QHD IPS 1ms 144Hz - 5438 TL

SuxSmile

80+
2K IPS Panele göre fiyat iyi, değerlendirmek isteyen arkadaşlar baksın.

Ayrıca daha kısıtlı bütçeniz varsa bu monitörde indirimde değerlendirilebilir.
VIEWSONIC VX2468-PC-MHD 24 FHD 1500R Curved 1ms 165Hz

Son düzenleme:

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
IPS bir monitöre geçmek istiyorum. Şuan msi optix g27cq4 kullanıyorum. Ondan buna geçilir mi sizce

Just reset

80+ Bronze

SuxSmile

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IPS bir monitöre geçmek istiyorum. Şuan msi optix g27cq4 kullanıyorum. Ondan buna geçilir mi sizce
elinizdeki monitörden sadece IPS için geçmezdim. Nedenlerini yazsam VA vs IPS kavgası başlar burada. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pivot yok çöp
Kankam bizde istiyoruz 2K olsun, 244hz olsun, 0,5 ms olsun, robotik pivlot olsun ve mümkünse OLED olsun ama fiyatıda 5K olsun. Tabi bunların yanında ghosting vs. gibi şeyler sıfır olsun. Fakat bir askeri ücrete halen güvenlik kamerası monitöründen halice ürünler satılıyor.

Son düzenleme:

Akanzai

80+
Knk 600tl verip f80 alabilirsin
Yok benim kriterler yüksek tak kafamdaki monitörü bulamadım.Yeni ürün çıkması lazım.

elinizdeki monitörden sadece IPS için geçmezdim. Nedenlerini yazsam VA vs IPS kavgası başlar burada. :D

Kankam bizde istiyoruz 2K olsun, 244hz olsun, 0,5 ms olsun, robotik pivlot olsun ve mümkünse OLED olsun ama fiyatıda 5K olsun. Tabi bunların yanında ghosting vs. gibi şeyler sıfır olsun.
Ben ultra süper özellikleri olsun demiyorum ki.Pivotun masrafından ne olucakta firmalar kısıyor? 5000 tl veriyon bi zahmet olsun.Pivot bir tercih değil şart olmalı.Yüksekliği ayarlanamayan monitör mü olur? Sonra kamburunuz çıkar.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Pivot yok çöp
1671294582782.png

Benim maks donanım bilgisi

SuxSmile

80+
Yok benim kriterler yüksek tak kafamdaki monitörü bulamadım.Yeni ürün çıkması lazım.

Ben ultra süper özellikleri olsun demiyorum ki.Pivotun masrafından ne olucakta firmalar kısıyor? 5000 TL veriyon bi zahmet olsun.Pivot bir tercih değil şart olmalı.Yüksekliği ayarlanamayan monitör mü olur? Sonra kamburunuz çıkar.
Haksız değilsin ama olay sadece pivlot ile bitmiyor. 5-6K birim para verilen bir ürün aslında üst seviye olmalı. Fakat malum ülke şarları alışmak zor. Üreticilerde bizim gibi ülkeleri hedefleyerek kör topal bir şeylerden kısarak sanki bize üst seviye ürün satıyormuş hissiyatı yaratıyorlar. Yıl olmuş kaç halen sıradan bir şey olan monitör için bile kafan rahat almak için min 15K vermek gerekiyor.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
temmuzda 3 ,5 k idi bu monitör hey gidi günler be enflasyon sen mi büyüksün bizim iyice genişleyen fiyat algımız mı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Ben ultra süper özellikleri olsun demiyorum ki.Pivotun masrafından ne olucakta firmalar kısıyor? 5000 TL veriyon bi zahmet olsun.Pivot bir tercih değil şart olmalı.Yüksekliği ayarlanamayan monitör mü olur? Sonra kamburunuz çıkar.
Benim monitörde pivot yok ama yüksekliği ayarlanabiliyor? Her monitör öyle değil ki.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
Oyunlardan çok fotoğraf video film vs kısmına kayacağım için IPS düşünmüştüm aslında. Bunun dışında tavsiye edeceğiniz bir monitör var mı en azından takip etmiş olurum

Top Bottom