1 MS modunu açınca parlaklık baya düşüyor haberiniz olsun. Onun dışında güzel monitör kullanıyorum.
Hocam sana şöyle gostereyim ne kadar yeni olduğunu anlarsınYeni mi aldın yoksa alıp kullanıp beğendin mi?
Bu arada viewsonic'in bu modeli ile alakalı çok şikayet var. Biraz youtube google araması yapın bakın. Ama amazon satıcısı alınıp denenebilir.
Hocam sana şöyle gostereyim ne kadar yeni olduğunu anlarsın
Hepsini bayram indirimlerinde topladım kargolar bu gün ulaştı işten çıktım montajını yapıyorum ancaHer şey karman çorman asdasdsad. Hocam deneyince yazın.
Bak bu güzel bilgilendirme. Teşekkürler dostum.Arkadaşlar bu model sorunlu modelin yenilenmiş hali. Eski model bu : VX2758-2kp-mhd. Bu yeni model : VX2705-2KP-MHD
Yukarda arkadaşların attığı videoda eski modelin videosu. Amazon yorumlarına bakarsanız yeni model gayet iyi. Ayrıca amazon garantili olduğunu unutmayalım
bende eski dediğiniz model var, sıfır sorun.Arkadaşlar bu model sorunlu modelin yenilenmiş hali. Eski model bu : VX2758-2kp-mhd. Bu yeni model : VX2705-2KP-MHD
Not : eski modelin yenilenmiş hali olduğu bilgisini amazondaki 2 yorumda gördüm.
Yukarda arkadaşların attığı video daeski modelin videosu. Amazon yorumlarına bakarsanız yeni model gayet iyi görünüyor. Ayrıca amazon garantili olduğunu unutmayalım
Sadece Divinity Original Sin 2 oynarken yaşadım. O da spesifik bir bölgede. Onun dışında asla başıma gelmedi.
Şöyle bir sorun yaşadın mı?