Neler Yeni

Viewsonic VX2718-2KPC-MHD monitör Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Onur KALKAN
Şu an Asus vg278 165 hz 0.5 ms monitör kullanmaktayım açıkçası memnunum da ama sistemimde yükseltme yaptığım için 2k monitör ihtiyacım doğdu elimdekini satıp üstüne biraz koyup yeni monitör almayı düşünüyorum. Sizce başlıkta belirttiğim monitör alınır mı daha öncesinde kullanan varsa memnun mudur? Bütçem kısıtlı olduğu için bu monitörü almayı düşünüyorum. Görüntü açısından güzel net bir görüntü alır mıyım? Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mehmetcan ayman
asus vg278qr modelinden mi bahsediyorsun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Onur KALKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asus vg278qr modelinden mi bahsediyorsun hocam
Vg278qf hocam ikisi de ufak farklılıkla dışında aynı zaten panel görüntü olarak tamamen aynı. Pivot yok benim kullandığımda bide hoparlör sadece.

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mehmetcan ayman
başlıktaki monitör fiyat performans olarak iyi bir monitör hem panel olarakta va panele geçmiş olursun ips olması daha iyi olabilirdi fakat bütçem kısıtlı diyorsun 27" 2k bu fiyata çok iyi geldi sadece oyun amaçlı ise alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Onur KALKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlıktaki monitör fiyat performans olarak iyi bir monitör hem panel olarakta va panele geçmiş olursun ips olması daha iyi olabilirdi fakat bütçem kısıtlı diyorsun 27" 2k bu fiyata çok iyi geldi sadece oyun amaçlı ise alınabilir
Oyun yanı sıra film video izleme gibi şeyler için kullanacağım hocam bütçem kısıtlı olmasaydı direk aklımda ips panel asus vg27aqz vardı ama fiyat açısından sıkıntı oda şu an benim için bu atmış olduğum model iyi ise bunu almayı düşünüyorum şu anlık. Va panel de hiç kullanmadım öncesinde memnun kalır mıyım iyi midir onu merak ediyorum.

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mehmetcan ayman
tn panelden daha iyi bir görüntün olur emin ol :)

Top Bottom