🔥İndirim ViewSonic VX2758A-2K-PRO-3 2K 240 Hz 9.599 TL

o zaman iki monitor icinde indirim bekleyeyim hocam hangisi duserse indirime onu alirim. bu arada suanda aoc 27g2g4 monitor var bende 2k 27 monitor alinca bunu 2. monitor yapicam. asusta sorun olmaz ama g65b curved oldugu icin bir flat bir curved monitör nasil olur bilemedim. birde asusta 0.3ms tepki suresi varmis g65b de 1ms bu deger cok fark ediyormu?
İki monitör de vadettiği değerleri sunamıyor. Monitörlerde Kağıtüstünde yazan verilerin çoğu yanlış. Buna kontrast oranı, parlaklık, renk gamutu, tepki süresi vs bir çok konu dahil.

Asus incelemede 460nit çıkıyor.
Samsung 380nit
Asus %94 civarı DCI-P3 çıkıyor.
Samsung %93 DCI-P3
Asus 1490:1 kontrast oranı çıkıyor.
Samsung 2800:1 kontrast oranı çıkıyor.
Asus 3.6ms GtG çıkıyor
Samsung 3ms GtG çıkıyor.

Tepki süresini kıyaslamayız farklı kişiler ölçüyor çünkü. Kullanılan alet farklı olabilir. Kullanılan tablo farklı zaten. İkisi de gayet iyi.

0.3ms olanlar oled monitörler. IPS panel 0.3ms sunamıyor.

İki monitör de vadettiği değerleri sunamıyor. Monitörlerde Kağıtüstünde yazan verilerin çoğu yanlış. Buna kontrast oranı, parlaklık, renk gamutu, tepki süresi vs bir çok konu dahil.

Asus incelemede 460nit çıkıyor.
Samsung 380nit
Asus %94 civarı DCI-P3 çıkıyor.
Samsung %93 DCI-P3
Asus 1490:1 kontrast oranı çıkıyor.
Samsung 2800:1 kontrast oranı çıkıyor.
Asus 3.6ms GtG çıkıyor
Samsung 3ms GtG çıkıyor.

Tepki süresini kıyaslamayız farklı kişiler ölçüyor çünkü. Kullanılan alet farklı olabilir. Kullanılan tablo farklı zaten. İkisi de gayet iyi.
tamamdir hocan cok tesekkurler bu iki model harici baska takip etmem gereken monitor varmidir? yoksa bu ikisini bekleyip alayimmi birisini

tamamdir hocan cok tesekkurler bu iki model harici baska takip etmem gereken monitor varmidir? yoksa bu ikisini bekleyip alayimmi birisini
2k monitör rehberimdeki modellere bakın ölçüm verilerini de paylaşıyorum. Samsung ve Asusa yakın olanları takibe alabilirsiniz.

2k monitör rehberimdeki modellere bakın ölçüm verilerini de paylaşıyorum. Samsung ve Asusa yakın olanları takibe alabilirsiniz.
peki son olarak r27qe asus ve samsung yanında nasil kalir hocam

peki son olarak r27qe asus ve samsung yanında nasil kalir hocam
Görüntü kalitesi ve hız bakımından biraz gerisinde ama wow denecek farklar yok elbette. Aradaki farkı şöyle örnekleyebilirim Asus ve samsung 5080 ise, Lenovo da 5070 ti gibi düşünebilirsiniz. Biraz garip bir örnek olmuş olabilir ama daha anlaşılır olur diye böyle söylemek istedim.

Yeni monitör o kadar bilgi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G65b öğrenci indirimiyle 11k. Eğer alamıyorsanız Q27g4zr.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sdr parlaklığı o zaten. Monitörler kağıtüstü verilere göre alınmaz sen önce bunu bi öğren cahil kardeşim.

Gerçi kime ne anlatıyorsam zamanında fantastiktürk ve berkaya yazdığın yorumu gördüğümde notunu vermiştim.
Va panelmiş hocam. İps daha iyi değilmi?

Va panelmiş hocam. İps daha iyi değilmi?
Üretkenlikle uğraşıyorsan evet, normal kullanıcıysan G65B almanda bir mahsur yok. Yüksek kontrast içerik tüketiminde daha iyi.

Bu fiyatta en yüksek renk gamutunu sunab monitör bu ama kontrast farkından dolayı Philips veya AOC tercih etmek daha iyi olabilir.

Hocam tasarım için monitör önerisi istemiştim, Lenovo önerdiniz stoğu bitti yetişemedim. Bunu tercih edelim mi veya dediğiniz Philips veya Aoc monitör hangisiyse tercih edebiliriz. Bu bütçeye yüksek renk, parlaklık gibi özelliklere sahip 32 İnç ne var?

Üretkenlikle uğraşıyorsan evet, normal kullanıcıysan G65B almanda bir mahsur yok. Yüksek kontrast içerik tüketiminde daha iyi.
Aoc olanı beğendim sanırım onu alacağım. Teşekkürler. Bir şey daha incehesaptanmı alınmalı? Yoksa sinerjidenmi? Ölü piksel yada ışık sızması hatalarına karşın, iade de sorun çıkarmayacak olan hangisidir?

Aoc olanı beğendim sanırım onu alacağım. Teşekkürler. Bir şey daha incehesaptanmı alınmalı? Yoksa sinerjidenmi? Ölü piksel yada ışık sızması hatalarına karşın, iade de sorun çıkarmayacak olan hangisidir?
Hangi satıcı satış sonrası destekte daha iyi bilmiyorum, ne söylesem yalan olur. Hadi diyelim ki biri daha iyi olsun, size yardımcı olacağını garanti edemem.

Oyun, dizi, film, youtube, sosyal medya vs için alacaksan G65B daha iyi ama bilgin olsun.

Hangi satıcı satış sonrası destekte daha iyi bilmiyorum, ne söylesem yalan olur. Hadi diyelim ki biri daha iyi olsun, size yardımcı olacağını garanti edemem.

Oyun, dizi, film, youtube, sosyal medya vs için alacaksan G65B daha iyi ama bilgin olsun.
Kendimce bir youtube kanalım var, oyun videoları çekiyorum. O yüzden dediğinizi yapıp aoc tercih edeceğim. Sadece satıcı konusunda tedirginim ona karar vermem gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,430
Üyeler
189,265
Son üye
togwinn
Geri