-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Viewsonic XG 2405-2 Garanti mi İade mi?
Üründe sorun var 2850 TL şu anda, ben indirimde 1580'e almıştım şimdi 0 ürün vermeyecekler ben resmî distribütör garantisi var diye güvenle almıştım ama KVK bakıyormuş teknik servisine pek hayırlı şeyler okumadım ekşi sözlükte bunun hakkında siz olsanız ne yaparsınız?
forum.donanimarsivi.com
Yardım - Monitörümde yeşillenmeler var
Nokta nokta yeşillenmeler var başka oyunlarda yok sabah oynarken witcher'da da yoktu ama şimdi var sadece Ram frekansımı 2100 mhz'den 3200 yaptım bios ayarlarından o kadar. Fotoğrafı telefondan atıyorum 1dk 1628267045 1628267104 Kamerayı döndürünce var olanlar siliniyor başka yerde yenileri...
forum.donanimarsivi.com
Bu konularda gördüğünüz sorun oldu. Götürdüm KVK Kartal şubesine değişim istiyorum dedim tamam dediler. Yarın mesaj attılar gelin hazır diye gittim cihazda sorun yok dediler. Şaka gibi aga kör müsünüz fotoğraf dedim fotoğraf gösterdim ben ürünümün değişimini istiyorum bunlar seri numarasını çekmediğiniz için sizin olduğunu bilemeyiz dediler ne yapacağım dedim iade edin dediler. Uğraşmak istemiyorlar işi yokuşa sürüyorlar. Ne yapmam lazım geçen pazartesi ürün elime ulaştı 8 gün oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eve geldim test ettim hâlâ sorunlar devam ediyor.
Video bu
Video atılmıyormuş
Biraz uzun sürdü, 30 dakikadan biraz fazla, ama ViewSonic müşteri hizmetleri açtı ve ilgileniyorlar şimdi. Durumdan haberdar ederim.
Son düzenleme: