Elindekini kullan gitsinBilgisayar ve monitör için almayı düşünüyorum ama birkaç kötü yorum kafamı karıştırdı. Yorumlardan biri patlayıp yandığını söylüyordu diğer 2 tanesi 3 4 ayda bozulduğunu yazmış. Normalde evde olan 10 yıllık markasını bilmediğim bir üçlü prizi kullanıyordum ama yeni sistem alınca değiştirsem mi diye düşündüm. Sizce evde şimdiye kadar sorun çıkarmayanı kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa bunu mu alayım?
viko taş gibi marka kral. tecrübe ettim ben. evimdeki 4 uzatmanın hepsi viko duvar prizlerini alırkende viko aldım memnunum. her üründe olur böyle şeyler. diğer markalardan daha kaliteli. panasonik alt markası idi sanırım viko. öyle bişey olmalıBilgisayar ve monitör için almayı düşünüyorum ama birkaç kötü yorum kafamı karıştırdı. Yorumlardan biri patlayıp yandığını söylüyordu diğer 2 tanesi 3 4 ayda bozulduğunu yazmış. Normalde evde olan 10 yıllık markasını bilmediğim bir üçlü prizi kullanıyordum ama yeni sistem alınca değiştirsem mi diye düşündüm. Sizce evde şimdiye kadar sorun çıkarmayanı kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa bunu mu alayım?Alıntıyı görüntüle