Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hocam bellek olarak ve mhz olrak normal gibi görünüyor ama rx 580 zaten ozunde sicak çalışan bir kart ve bu modeli ilk defa gordum hangi model alirsaniz alin o karti oyunlarda 65 in altında tutmak biraz zordur ama bu markayi almanizi tavsiye etmem peformans olarak cogu markada değişiklik olmuyorarkadaşlar bu marka ve model hakkında bilgisi vs olan varmıdır fiyatı uygun ve etiketi üzerinde olduğu söyleniyor rx 580 modelini az çok biliyorum ama bu markayı ilk defa duyuyorum bilen varsa ilerde problem vs çıkarır mı performans konusunda asus ve msı ile pek farkı varmı aynı zamanda soğutma açısındaEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
az önce ürünü sipariş ettim gt 1030 ekran kartından markası ne olursa olsun rx 580 e geçmek ilaç gibi gelir diye düşünüyorum fikrinize katılıyorum msi asus varken bu model alınmaaz ama bütçem en fazla bu kadar çıktı nvdia tarafından 1050ti-960 vs alabilirdim ama rx 580 kat ve kat iyi olduğu için markaya takılmadım.Hocam bellek olarak ve mhz olrak normal gibi görünüyor ama rx 580 zaten ozunde sicak çalışan bir kart ve bu modeli ilk defa gordum hangi model alirsaniz alin o karti oyunlarda 65 in altında tutmak biraz zordur ama bu markayi almanizi tavsiye etmem peformans olarak cogu markada değişiklik olmuyor
Anliyorum hocam kart geldiginde sicaklik sonuclarini ayni bu konuda paylasirsaniz memnun olurum gercekten merak ediyorum nasil bir performans verecekaz önce ürünü sipariş ettim gt 1030 ekran kartından markası ne olursa olsun rx 580 e geçmek ilaç gibi gelir diye düşünüyorum fikrinize katılıyorum msi asus varken bu model alınmaaz ama bütçem en fazla bu kadar çıktı nvdia tarafından 1050ti-960 vs alabilirdim ama rx 580 kat ve kat iyi olduğu için markaya takılmadım.