Viper DeathAdder V2 499 TL Outlet

O zaman verdikleri cevaba pek güvenmeyin. Kutudan kasıtları bu mu? :D Açıklamada ürünün hasarlı olduğuna dair hiçbir bilgi de yok üstelik. Ben Rush kulaklık almıştım bunlardan, arızalı çıktı, neyse ki çok ilgililerdi ve iade aldılar. Ama outlet ürünlerde garanti ve iade şartları kısıtlı. Dikkatsiz biri bu fareyi alsa böyle kullanmak zorunda kalacak mesela.
Alıntıyı görüntüle
Diğerinde bir sorun yok mesela onu alacağına bunu al.
1663148264232.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okuma özürlüsüyüm birazcık. Wireless olarak üzecektir kablolu mikrofonu çok iyi.
400e bunun wirelessı iyi fiyat.

Mpow' u resmen bedavaya kapmışsın umarım sıfır gibi gelir kutu hasarı hiç önemli değil zaten sıfır kutuyla bile kargocular tek kale maç yapıyor hayırlı olsun

Mpovu resmen bedavaya kapmışsın umarım sıfır gibi gelir kutu hasarı hiç önemli değil zaten sıfır kutuyla bile kargocular tek kale maç yapıyor hayırlı olsun
Aynen öyle valla sıkıntı olsa ne olur en fazla geri gönderirim yani. Adamlarla iletişimim var zaten problem yok benim tarafımda içim rahat.

Son zamanlarda fiyatı çok arttı. 700 TL civarında satılıyor almak isteyen varsa OUTLET olarak link bırakıyorum.
Başka ürünlerde var. Mesela MPOW AİR kablosuz kulaklığı ben aldım :) Bu sefer size bırakmadım :)

Kulaklık hayırlı olsun dostum, indirim bulmakta üstüne yok. :D Güzel bir mouse indiirmi bulursan paylaşırsan memnun olurum. :)

Ne gibi güzel mesela ? :D Belki vardır :)
Razer viper, zowie, xm1r falan arıyorum da indirime gireceği yok. Sensör bakımından güzel demek istemiştim. Bu arada aldığınız kulaklık teşhir mi stok kısmına "tehir" yazmışlar.

Razer viper, zowie, xm1r falan arıyorum da indirime gireceği yok. Sensör bakımından güzel demek istemiştim. Bu arada aldığınız kulaklık teşhir mi stok kısmına "tehir" yazmışlar.
Razer Viper QP de vardı outlet 650 TL ye kalmamış ama. Evet.

V2'yi sipariş geçmiştim, geldi bugün. Resimlerde ki gibi, bı sıkıntısı yok sadece kutusu hasarlı ama mouse sağlam duruyor.

Sana geç gelmiş biraz. Benim kulaklık ertesi gün geldi hemen.
MNG kargo ile yolladıkları için böyle. Buradaki MNG kargo hep ürünleri bekletiyor, Yurtiçi vs olsa ertesi gününde gelmişti. Paylaşım için de teşekkür ederim, piyasası bu kadar artmışken, ucuza geldi.

xm1r'ı bende arıyorum sözde ninjutso alcaktım paramı beklettim şuan glorious bile alamıyorum bulursam sanada atarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada zowie almanı önermem eski modelleri plastik kablo kullanıyo yenileri güzel ama yakında wirelessları çıkcak onları beklemen daha doğru olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,911
Üyeler
186,963
Son üye
ilhanyusuf31
Geri