Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,969
Hocam iyi yapmışsın DA V3 Pro hayranı olarak konuşuyorum 10/10 fareEvet enteresan![]()
Hocam iyi yapmışsın DA V3 Pro hayranı olarak konuşuyorum 10/10 fareEvet enteresan![]()
Sorular sorabilir miyim sana hocam bu mouse ile ilgili?Hocam iyi yapmışsın DA V3 Pro hayranı olarak konuşuyorum 10/10 fareGecikme konusunda hiçbir fare eline su dökemez tabi Hyperpulling dongle alman lazım bütçe sınırsızsa onu da temin etmeni öneririm. H.O
Hocam bizzat kullanmadım ancak 1-2 incelemesini izledim, okudum. Sorunuz varsa sorun bilgim dahilinde ise yardımcı olurum.Sorular sorabilir miyim sana hocam bu mouse ile ilgili?
Hayatımda ilk defa kablosuz mouse satın aldım.
hocam ekran kartınızı kaça satarsınızHocam bizzat kullanmadım ancak 1-2 incelemesini izledim, okudum. Sorunuz varsa sorun bilgim dahilinde ise yardımcı olurum.
Ekran kartı şu anlık Serdar Bey'e opsiyonlu, almazsa bi F40 a çözülür hocamhocam ekran kartınızı kaça satarsınız![]()
bendede niggertx 3169 big biscuit edition var takas olurmuEkran kartı şu anlık Serdar Bey'e opsiyonlu, almazsa bi F40 a çözülür hocam![]()