Viper Mini alınır mı?

Aswium

80+
Reaksiyon skoru
134
Merhaba, 211 TL'ye viper mini alınır mı veya önerebileceğiniz alternatifler var mı?
Şu anda James Donkey 112i kullanıyorum hiç memnun değilim en düşük DPI da takıla takıla gidiyor hiç memnun değilim.

Güzel mouse kendim kullanıyorum öneririm.

Alınır. Güzel mouse.

Ben kullanıyorum eskiden elim ağrırdı hem iş hem de günlük kullanım için aldım çok rahat geç bile kalmışım almamakla elin ortalama boyuttaysa çok büyük değilse tam sana göre

Mouse'yi el boyutuna göre seçmen lazım. Elin küçükse olabilir

Merhaba, 211 TL'ye viper mini alınır mı veya önerebileceğiniz alternatifler var mı?
Şu anda James Donkey 112i kullanıyorum hiç memnun değilim en düşük DPI da takıla takıla gidiyor hiç memnun değilim.
Kaliteli mouse alinir

Hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

LOD aşırı yüksek değil ama kendini belli ediyor.Bİ zaman sonra alışırsın.

Ben kullanıyorum eskiden elim ağrırdı hem iş hem de günlük kullanım için aldım çok rahat geç bile kalmışım almamakla elin ortalama boyuttaysa çok büyük değilse tam sana göre
LOD çok yüksek mi sorun yaşıyor musunuz?

baya baya aşağıdan oluyor ama bu bana göre senin için bu durum çok yüksekte olabilir normalde olabilir istediğin gibi de olabilir ama ben kullanımda hiç dikkat etmiyorum buna
mouse u kaldırınca oynar ya ondan bahsediyorum ne kadar yüksekte oynama yapıyor önemli benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri