Neler Yeni

Virüs belirtileri ve zararları

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Anıl Serdar Ünal
Selam az önce babam URL sinde güvenli değildir ibaresi olan bir siteden 5 yaşındaki kuzenimi oyalamak için bir oyun indirdi antivirüs programı yok PC de virüs bulaşma riski ne kadar,bulaştıysa nasıl temizlerim ve zararları nelerdir cevaplarsanız sevinirim

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Zararı virüsün türüne göre değişir. Windows defender da mı yok ?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selam az önce babam URL sinde güvenli değildir ibaresi olan bir siteden 5 yaşındaki kuzenimi oyalamak için bir oyun indirdi antivirüs programı yok PC de virüs bulaşma riski ne kadar,bulaştıysa nasıl temizlerim ve zararları nelerdir cevaplarsanız sevinirim
Bende corona sandım Allah Korusun :D
Direkt Windows Defenderdan aratabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Anıl Serdar Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zararı virüsün türüne göre değişir. Windows defender da mı yok ?
Oyun odaklı bir PC olduğu için sadece milyonlarca kullanıcılı güvenli oyun programları olduğu için hiç o işe karışmadım

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Oyun odaklı bir PC olduğu için sadece milyonlarca kullanıcılı güvenli oyun programları olduğu için hiç o işe karışmadım
Nasıl böyle bir şeye izin verirsin yani çok ağırdan almışsın virüs girse format atmadan için rahatlamaz neyse kaspersky free versiyonunu kur tarama yaptır aslında win ayarlarından defenderı açık hale getirip oradan hızlı tarama yapsan daha kısa olur.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İndirdiği dosyayı virus totalden arat. Ben hiç yapmadım herkes virus total diyip duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Anıl Serdar Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl böyle bir şeye izin verirsin yani çok ağırdan almışsın virüs girse format atmadan için rahatlamaz neyse kaspersky free versiyonunu kur tarama yaptır aslında win ayarlarından defenderı açık hale getirip oradan hızlı tarama yapsan daha kısa olur.
ben salondayken indirmiş görsem engellerdim :cry:

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Anıl Serdar Ünal
Top Bottom