FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Kasper Sky ile temizlemeyi dene 
bizim ailedede geçiren olmuştu siz ağır geçirmişsiniz demekkiSagol hocam valla hayatimda yasadigim en kotu en korkunc ve uzucu haftalardi 5 yasindaki kardesimin ambulansla gidip 5 saat gelmesimi babamin nefes alamayip ambulanslarin gelmesimi valla kendinize cok dikkat edin biz nasil yakalandik bilmiyorim marketten gelsek posete urunlere gusul aldirirdik gene bulasti lanet sey aman dikkat.valla cok b.ktan bisey
Hocam hangi surumu alayim taksit yaptircam zaten en pahali surumu alsam 30 tl koymaz ama bosa para vermiyim bi senin dedigin var 150lik bide 250 lik hangisini alayimBen Kaspersky kullanıyorum senelik aldım 150 kağıt
Kaspersky Total security kullanıyorum benHocam hangi surumu alayim taksit yaptircam zaten en pahali surumu alsam 30 TL koymaz ama bosa para vermiyim bi senin dedigin var 150lik bide 250 lik hangisini alayim
Ben 360 total ile sildim virüsü sonra 360 ı kaldırdım sende kaldırabilirsin.Virüsün adı trojan:script/oneeva.A!ml malwarebytes ile tam tarama yaptım bişey çıkmadı ama görev yöneticisinde hala duruyo kaldır diyorum silinmiyor acil yardım