VİRÜS Bulaştı nasıl silebilirim!

nerden indirebilirim üyelik vesaire istiyor ücreti neyse ödeyebilirim artık hiçbir siteye güvenim kalmadı.
Program 30 gün deneme sunuyor. E postanızı gireceksiniz deneme için sonra bir şifre oluşturup 30 gün denemenizi başlatacaksınız.

@enesskooc ,

Önce RKill ile zararlı yazılımları inaktif edin. Ardından RKill.txt ögesini konuya ekleyin. Sonra HitmanPro'yu kullanın.

Acil format atmalısın silmeyle felan uğraşma sildin diyelim hala bazı dosyalarda virüs olabilir o yüzden hemen format atmalısın.

Yılan Serdar 3T,

HitmanPro yönergemde direkt olarak yazılımı MediaFire'a upload edip paylaştım. E-Posta ile zaman kaybetmesini gerektiren bir durum yok.

Tam anlayamıyorum dediğinizi ama konununuzu okuyup yapacağım sonra da hitman pro ile taratacağım doğrumu görseli de buraya eklemem lazım sanırım?
Rkill zararlıları etkisiz hale getiriyor sonra programlar bulup kaldırıyor

Yılan Serdar 3T,

HitmanPro yönergemde direkt olarak yazılımı MediaFire'a upload edip paylaştım. E-Posta ile zaman kaybetmesini gerektiren bir durum yok.
Hitman Pro ne işe yarar ne için kullanılır bilgilendirebilir misiniz?
Bana önerdiğiniz COMANDO ile farkı nedir?

Alposki,

Öncelikle ''COMANDO'' değil, COMODO. HitmanPro bir removal tool, yani zararlı temizleme aracıdır. Size önerdiğim COMODO IS ise içerisinde antivirüs, firewall, sandbox, HIPS gibi özellikler barındırmaktadır.

Alposki,

Öncelikle ''COMANDO'' değil, COMODO. HitmanPro bir removal tool, yani zararlı temizleme aracıdır. Size önerdiğim COMODO IS ise içerisinde antivirüs, firewall, sandbox, HIPS gibi özellikler barındırmaktadır.
Düzeltmeniz için teşekkürler.
COMODO IS virüsleri tespit ederken Hitman Pro'da bunları etkisiz hale getiriyor yada temizliyor diyebilir miyiz?

Alposki,

Kod:
Rkill 2.9.1 by Lawrence Abrams (Grinler)
http://www.bleepingcomputer.com/
Copyright 2008-2020 BleepingComputer.com
More Information about Rkill can be found at this link:
 http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic308364.html

Program started at: 11/15/2020 07:28:16 PM in x64 mode.
Windows Version: Windows 10 Enterprise

Checking for Windows services to stop:

* No malware services found to stop.

Checking for processes to terminate:

* No malware processes found to kill.

Checking Registry for malware related settings:

* No issues found in the Registry.

Resetting .EXE, .COM, & .BAT associations in the Windows Registry.

Performing miscellaneous checks:

* Windows Defender Real-Time Protection Disabled

[HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender\Real-time Protection]
   "DisableRealtimeMonitoring" = dword:00000001

Searching for Missing Digital Signatures:

* No issues found.

Checking HOSTS File:

* No issues found.

Program finished at: 11/15/2020 07:28:29 PM
Execution time: 0 hours(s), 0 minute(s), and 13 seconds(s)

Konuya bakıyorum, ve görüyorum ki aşırı acelecisiniz. Size önce RKill ile zararlıları sonlandırmanızı, ardından oluşan RKill.txt ögesini konuda paylaşmanızı söyledim. Ben de bu RKill.txt ögesini analiz edip, .txt ögesi hakkında yorum yapacaktım, ve sizde HitmanPro veya benzeri Norton Power Eraser gibi bir yazılım ile tarama yapacaktınız.

Kod:
Rkill 2.9.1 by Lawrence Abrams (Grinler)
http://www.bleepingcomputer.com/
Copyright 2008-2020 BleepingComputer.com
More Information about Rkill can be found at this link:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic308364.html

Program started at: 11/15/2020 07:28:16 PM in x64 mode.
Windows Version: Windows 10 Enterprise

Checking for Windows services to stop:

* No malware services found to stop.

Checking for processes to terminate:

* No malware processes found to kill.

Checking Registry for malware related settings:

* No issues found in the Registry.

Resetting .EXE, .COM, & .BAT associations in the Windows Registry.

Performing miscellaneous checks:

* Windows Defender Real-Time Protection Disabled

[HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender\Real-time Protection]
   "DisableRealtimeMonitoring" = dword:00000001

Searching for Missing Digital Signatures:

* No issues found.

Checking HOSTS File:

* No issues found.

Program finished at: 11/15/2020 07:28:29 PM
Execution time: 0 hours(s), 0 minute(s), and 13 seconds(s)
Kaspersky kullandığınnız için Windows Defender devre dışı. Şimdi HitmanPro ile tam tarama yapabilirsiniz.

Konuya bakıyorum, ve görüyorum ki aşırı acelecisiniz. Size önce RKill ile zararlıları sonlandırmanızı, ardından oluşan RKill.txt ögesini konuda paylaşmanızı söyledim. Ben de bu RKill.txt ögesini analiz edip, .txt ögesi hakkında yorum yapacaktım, ve sizde HitmanPro veya benzeri Norton Power Eraser gibi bir yazılım ile tarama yapacaktınız.

Kaspersky kullandığınnız için Windows Defender devre dışı. Şimdi HitmanPro ile tam tarama yapabilirsiniz.
Herhangi bir Antivirüs programı kullanmak Windows Defenderı devre dışı mı bırakıyor?

Hocam pardon ama banamı dediniz aceleci diye? herhangi bir işlemi atlamak istemiyorum.

Geri