Virüs Bulaştı Yardım

Virüs bulaştı arkadaşlar pc me. Pc yi açınca kendi kendine değişik isimli bir siteye atıyor. Ve r6 nın simgesi değişmiş. Adware ile yaptım temizlik buldu bazı şeyleri ama hala devam ediyor. Napmam lazım
Kaspersky indir bir şeyi kalmaz.

Sanırsam kalmamıştır. @cagan_32
Format atmayı hiç istemiyorum çünkü 1 tb lık veri var içinde, zaten şu an sorun kalmadı gibi görünüyor. Otomatik not defterleri falanda açıyodu ama şimdi hiçbiri yok kasperskyden sonra

Çok basit çözümü var.
USB var ise
https://www.kaspersky.com.tr/downloads/thank-you/free-rescue-disk bunu USB'e yazdırıp boot ediyorsun. O temizliyor, çözüm bulamazsa
https://support.norton.com/sp/tr/tr/home/current/solutions/v16402158 > lisans ister
install.avira-update.com/package/rs_avira/unix/int/rescue-system.iso

gibileri kesin çözüm oluyor genelde.

Virüs bulaştı arkadaşlar pc me. Pc yi açınca kendi kendine değişik isimli bir siteye atıyor. Ve r6 nın simgesi değişmiş. Adware ile yaptım temizlik buldu bazı şeyleri ama hala devam ediyor. Napmam lazım
Yerinde olsam hiç bulaşmadan basarım formatı bitsin gitsin

Format atmayı hiç istemiyorum çünkü 1 tb lık veri var içinde, zaten şu an sorun kalmadı gibi görünüyor. Otomatik not defterleri falanda açıyodu ama şimdi hiçbiri yok kasperskyden sonra
Sadece SSD' ye atsanız yeter hocam.Ama kalmamıştır diye ümid ediyorum. @cemtastan2301

Windows Kurulu Değilse O 1Tb Veri Olan Diskte Onu Sökün Diğer Diske Format Atın Ben Öyle Yapıyorum

Bunlar ile tarama yapar mısınız?

Windows Kurulu Değilse O 1Tb Veri Olan Diskte Onu Sökün Diğer Diske Format Atın Ben Öyle Yapıyorum
Hocam oraya kurulu değil ama çoğu veri ssd de işte
Post automatically merged:

Bunlar ile tarama yapar mısınız?
ikisiylede yaptım şu an sorun yok sıkıntısız kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,605
Üyeler
190,937
Son üye